Elrendelheti-e a BKV vagy a MÁV, hogy a járataikon csak beoltottak utazhatnak?
Figyelt kérdés
Persze még nem most, amikor alig lehet oltáshoz jutni.2021. febr. 10. 07:13
12/31 anonim válasza:
BKV/MÁV-nak miért lenne érdeke, hogy csökkentse a potenciális fizetőképes utasainak a számát?
13/31 anonim válasza:
#14 Hála a jó istennek nagyon helyesen tették.
14/31 A kérdező kommentje:
14: “Nem rendelheti el, mivel az Európa Tanács hozott egy rendeletet arról, miszerint nem lehet diszkriminálni így az embereket“
Erről van linked?
2021. febr. 10. 08:28
15/31 anonim válasza:
16: írd be a gugliba, hogy Európa Tanács oltás és kiad egy csomó találatot. Most február 5 környékén olvastam, de nem mentettem el a linket, mivel nem gondoltam rá, higy valakinek kelleni fog. De kereső kiadja!
16/31 A kérdező kommentje:
17: megbízható forrásból származó hírt nem dobott fel, csak kamuoldalakat.
2021. febr. 10. 08:42
17/31 anonim válasza:
18: hát akkor hívd fel az Európa Tanácsot és kérdezd meg közvetlenül őket!
19/31 anonim válasza:
20-as: guglizza ki az, akinek kell! Biztos van vmi elérhetősége, ha már létezik.
20/31 anonim válasza:
Mivan kérdező! Nem tudod feldolgozni, hogy beoltatlanokkal kellesz egy légtérben utaznod? :D
Pedig ha te felveszed akkor nem kaphatod el.
Egyébként nem is értem, influenza is sok áldozattal járt, illetve jár mai napig, mégsem vinyít senki sem, hogy oltásigazolást kéne bevezetni arról vonatkozóan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!