Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért hazaáruló az, aki...

Miért hazaáruló az, aki baloldali?

Figyelt kérdés
Sokszor lehet ezt hallani. Valaki bővebben is kifejtené? Annyira nem vagyok jártas a politikában, csak sokat hallom. Gondoltam megkérdezem, hátha valaki ezt el tudja magyarázni érthetően. Jó lenne, ha kifejtenétek a témakört, még nagyon kezdő vagyok a politikába, de egyre jobban érdekel.
2021. febr. 9. 15:52
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%
Azt kell érteni hogy Magyarország már nem létezik, csak papíron, mert ez itt Fideszisztán. Aki pedig nem alázkodik feltétlen hűséggel Orbán Viktor fideszisztáni király császár kormányzó generalisszimusznak és az ő sleppjének az "hazaáruló".
2021. febr. 9. 16:52
 12/15 anonim ***** válasza:
82%

"ők a főnökök mi meg azt csináljuk amit mondanak (pl gyurcsány kormány anno)."

Ezt a hülyeséget ti honnan szeditek?

komolyan kérdem! Mert nem értem, Magyarország ellen 2010 előtt kötelezettségszegési eljárások tömege zajlott, pont mert az MSZP-SZDSZ kormány egy rakás eu-s elvárást, döntést nem, vagy csak vonakodva tartott be. Én még nagyon emlékszem mikor Orbán arról beszélt, hogy Magyarország ellen külön szankciókra készül az EU pont mert a Gyurcsány kormány hazudik Brüsszelben és nem tartja be az eu-s előírásokat. Meg készül a lex Gyurcsány az EU-ban, amit Magyarország ellen hoznak, hogy megregulázzák.

Egyébként az Orbán kormány rengeteg, de rengeteg kérdésben sokkal jobban kinyalja az EU fenekét, mint Feltóék tették anno.

Honnan jön ez a narratíva, amiben sok jobber hisz? Vagy ennyire bedőltök a Fidesz sajtónak, hogy ők harcolnak Brüsszellel? Komolyan kérdem.

2021. febr. 9. 16:56
 13/15 anonim ***** válasza:
50%
Hazaáruló, mert tovább lát mint a határok....
2021. febr. 9. 22:45
 14/15 anonim ***** válasza:
0%
A HAZA a HAZAVINNI szinonimája ami a LOPÁS szalonképesebb meghatározása. Az ezt ellenzők a "hazaárulók"
2021. febr. 10. 01:28
 15/15 anonim ***** válasza:
22%
A jobbereknek mindenki hazaáruló aki nem fideszes..
2021. febr. 15. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!