Újra növekszik a koronavírus hímivarsejtje a szennyvízben! Eljött a harmadik hullám? Az életünk már örökre ilyen marad?
Budapest, Miskolc, Győr, Székesfehérváron újra emelkedni kezdett, ami már valószínűleg a mutáció miatt van.
Közben még Orbán Viktor is elismerte, új korszakot hozott el a koronavírus:
A vakcina pedig nem hatásos a mutációk ellen:
Akkor kimondhatjuk nyíltan, őszintén egymás között, hogy igen, az élet már ilyen marad szinte örökké? A koronavírus világát fogjuk élni még vagy 1-2 évtizedig, korlátozásokkal?
És ezeket te kajak elhiszed?
Itt már bajok vannak....
"A vakcina pedig nem hatásos a mutációk ellen"
Mi lenne, ha bele is olvasnál a cikkekbe, és nem csak a kattintásvadász szagcímeket néznéd?
"Egyelőre csak tünetmentes, vagy a vírus okozta betegség (Covid-19) enyhe tüneteit mutató fertőzöttet találtak az idősotthonban."
Tehát elkapták, de nem betegedtek meg tőle, magyarán a vakcina hatásos. Innentől az egész kérdés okafogyott.
Szerintem hagyni kéne hadd tombolja ki magát a korona nátha.
Fiatalok úgysem veszélyeztettek, ők tartják fent a gazdaságot. Nyugdíjrendszer kérdés is egy kicsit megoldódna valamennyire.
#3-as te ütődött, az immunitás azt jelenti, hogy NEM kapod el a betegséget. Nem azt hogy elkapod de enyhébbek a tünetek, ilyen nincs. Vagy elkapod vagy nem.
Te hallottál már olyanról, hogy valaki elkapta a torokgyíkot (diftériát) de csak enyhe lefolyású volt?
" hiszen alig lesz már valaki kórházban "
Alig persze,,főleg ha elkezdenek betódúlni azok ,akiket eddig nem kezeltek...
Azt tudom,, és ?
Én meg arra gondoltam,hogy majd egyszerre mindenki bezúdul mindenféle kis-műtétre,kezelésre,stb.. amit már így is sokat halogattak,,azt akkor meg azért lesz leterhelve..
Kezelésre várók még többen is vannak,mint a covidosok....
Azabaj..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!