Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mennyi esély van rá, hogy a...

Mennyi esély van rá, hogy a koronavírus bohóckodás, és fölösleges intézkedések következtében 2022-ben megbukik az Orbán kormány?

Figyelt kérdés
2021. febr. 8. 22:22
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
39%
Szerintem a jelenlegi helyzetben az lenne a legjobb, ha maradnának, mégha olyanok is, amilyenek. Kérdező, ha belegondolsz, akkor rájössz, hogy miért...
2021. febr. 9. 05:57
 12/16 anonim ***** válasza:
49%
Nem tudom milyen IQ harcos lehet aki az ellenzéki propagandaszövegen túl nem látja, hogy mennyi pozitív intézkedése van a kormánynak. Nyilván jobb lenne ha nem kellene dolgozni senkinek és megkapná a fizetése kétszeresét, de sajnos ez sehol nem működik. De ha már a "lopnak mindehol" hülyeségnél maradunk is, akkor is mivel lenne jobb egy új bandát beültetni, akik majd 4 év alatt akarják magukat újra megszedni, abból ami még megmaradt? Plusz benyalnak az EU-nak, és onnantól kezdve kussolhatunk, jönnek a migránsok, akkor meg azért nem merünk majd kimenni az utcára. Főleg hogy ide biztos nem az állítólag sajnálnivaló diplomás orvosokat, és jogászokat fogják betelepíteni akiknek szegényeknek menekülniük kellett. Mondjuk azt nem értem hogy akkor a migráns táborok miért életerős fiatal férfiakkal vannak tele.
2021. febr. 9. 09:30
 13/16 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem nem sok. Úgy fél %. Szerintem eleve sokkal több jobboldali szavazó van, mint bal. Gyakorlatilag a fidesznél van a lóvé, a média, gyakorlatilag minden. És, ami nagy gond, hogy vidéken van a legtöbb szavazó és a fidesz bázis. Gyakorlatilag itt alig tudja a baloldal megszólítani a független médiától elzárt embereket. Meg sajnos ez nem egy jó ellenzék. Egy normális, vállalható, pártoktól független szaktekintélyt nem látni. Csak ilyen exfideszes márki zay, pálinkás meg gyurcsany szerű emberek. És ítéljetek el, de én pl Fegyőrben orbán 2.0-t látom.
2021. febr. 9. 20:53
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

2022-es választásokat is a fidesz nyeri.

Sajnos még mindig sokan hisznek itt abban hogy az országban demokrácia van.

A választásokat sok sok pénzzel nyerik, és nem a szavazókkal.

2021. febr. 10. 12:00
 15/16 anonim ***** válasza:
15%
Bárcsak próféta szólna belőletek és valóban a FIDESZ nyerne!
2021. febr. 10. 13:41
 16/16 anonim ***** válasza:

Helyesbítenék:

“ Sajnos még mindig sokan hisznek itt abban hogy demokrácia van.”

Amíg merkelferkel és társai szemenköphet komplett szegmenseket a 3-hetes bezárással ami már 3 hónapja tart, miért tenne másképp a fidesz?

2021. febr. 10. 13:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!