Arra. Ideje, hogy végre mi, az Isten népe dirigáljunk.
2021. febr. 8. 17:14
4/15 anonim válasza:
Biden egy demens vénember, akina saját családtagjai nevŕt is elfelejti, szerintem alszik rá egyet, másnap az se tudja ki Orbán
2021. febr. 8. 17:18
5/15 anonim válasza:
4: demens vénember? Hát lehet. Mégis ő az amerikai elnök. :)). Akkor mégis tud valamit, nemde?;)
2021. febr. 8. 17:22
6/15 anonim válasza:
#5 ja tud valamit. Elcsalni a választást, szervezetekkel felvásároltatni szavazatokat, meg a hatalmas balliberális médiafölénnyel és facebook segítségével "nyerni". Mindenki tudja, hogy csak egy báb. Szerinted egy 78 éves demens mennyire alkalmas vezetni egy országot?
2021. febr. 8. 17:37
7/15 anonim válasza:
"meg a hatalmas balliberális médiafölénnyel és facebook segítségével "nyerni". "
Hmmm... Ez valahogy hasonló, mint amikor Trump nyert ezelőtt. :))
"Elcsalni a választást"
Még mindig nincs rá semmi bizonyíték. :)) Ne kövess konteós oldalakat.
"Mindenki tudja, hogy csak egy báb."
Ki az a mindenki?
"Szerinted egy 78 éves demens mennyire alkalmas vezetni egy országot?"
Trump csak pár évvel fiatalabb.. ő jobb?
2021. febr. 8. 17:56
8/15 anonim válasza:
Hiszed vagy sem, nincs hatalma semmilyen vezetőnek nevezett szerű emberben. Senkinek nem vagyok az alárendelt szolgája. Orbánt nem csókolom mindennap és nem gondolok mindennap rá hát ne hidd hogy világuralomra tört. Én jól fenékbe rugom ha erőszakkal akarna engem leuralni.
2021. febr. 8. 17:57
9/15 anonim válasza:
Orbán semmilyen uralomra nem tör. Putyin mestere gyorsan leállitaná hogy ne kavarja a sz@rt.
2021. febr. 8. 18:38
10/15 anonim válasza:
#7 làtom hasznos a válaszod 0%, hiába elemezgetsz részenként.
Köztudott hogy az USA-ban (és az egész világon) balliberális médiatúlsúly van, minden Trump ellen dolgozott, még a "független" vita vezető is az elnökjelölti vitán.
"Még mindig nincs rá semmi bizonyíték. :)) Ne kövess konteós oldalakat"
Aha konteós okdalak. Józan paraszti ésszel bele lehet gondolni, hogy a baloldali szervezetek szépen felkeresik a nyomornegyedeket és felvásárolják a szavazatokat. Erről szólt a levélszavazás, ezt leírta jópár értelmes gondolkodó.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!