Dr. Müller Cecília Mihály tisztafőorvos asszonyság ma elvesztette hitelességét a kiszivárgott hazugságra biztató emailje után? Ezen már az aranyosnak tűnő nyunyókázás sem segít.
Olyat, amiben - miután Hadházy Ákosnak nem adták ki a dokumentumokat amiket megigényelt teljesen jogszerűen - leteremti a kollgákat, hogy miért ilyen "gagyi" dumával pattintják le Hadházyt, miért nem mondták, hogy majd 45 nap múlva reagálnak és kész...
Én az egész ügy hátterét nem értem.
Hadházy egy szerződésbe akart beletekinteni.
Miért nem tekinthetett bele? Ha nem engedik beletekinteni (egyébként jogellenesen), azzal gyakorlatilag elismerik, hogy valami disznóságot takargatnak.
Viszont, ha tényleg takargatják a disznóságot, akkor ez 45 vagy 90 nap múlva is ugyanúgy ott lesz. Akkor mire fognak hivatkozni?
Nem tudom, én biztos túl egyszerű vagyok (nem is lettem magas beosztású :D), de csak tiszta ügyet engedtem volna az alattam levő posztokon. A fölöttem levők (=politikusok) disznóságait pedig nem takargattam volna, legalábbis jogellenes eszközökkel biztos nem. Ez az ő bajuk, minek loptak. Ha ezért leváltanak, nagy kaland. Én beosztottként is szívesen dolgoznék tovább, sőt, ha kirúgnának, biztos vagyok benne, hogy a szakértelmemmel a privát szférában is találnék állást (mellesleg Müller Cecília már kb. nyugdíjkorhatár közelében lehet).
45 nap nagyon sokmindenre elég. Ilyenkor szoktak bizonyítékok eltűnni, sosem létezett "kiegészítések" előkerülni és azért lássuk be, nagyon sokszor maga az igénylő is elfelejti 45 nap alatt, hogy mit akart. Továbbá az sem mindegy, hogyha már elkerülhetetlen a balhé akkor mikor lát napvilágot. 45 nap múlva vélhetően már az újranyitással lesz mindenki elfoglalva, kisebb a hírértéke egy 120. milliárdos lopásnak mint akkor, amikor épp nem történik semmi...
"Dr. Müller Cecília Mihály tisztafőorvos asszonyság"
:)))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!