Ha Magyarországon minden veszélyeztetett aki kérte az oltást be lesz oltva visszakapjuk a szabadságunkat vagy lesz újabb ok hogy miért nem lehet?
Figyelt kérdés
2021. febr. 7. 21:02
11/16 anonim válasza:
"Lassan ha látni akarod a Balatont akkor valamelyik fideszes havernál belépőjegyet kell váltanod mert az egész part az övék."
Aki ezt kiírja választási programba hogy legyen több szabad partszakasz, az szavazatok tízezreit fogja megnyerni.
12/16 anonim válasza:
Szerintem nem akkor lesznek törölve a korlátozások, amikor a veszélyeztetettek beoltatták magukat, hanem akkor, amikor a lakosság 60-70%-a beoltatta magát és megvan a nyájimmunitás.
13/16 anonim válasza:
Ha beoltatod magad, akkor többé nem leszel szabad, befolyásolható leszel. De ellenben a törvények folyton változhatnak, és feketén is elérhetőek lesznek a dolgok. Minden szervezés kérdése. Az oltás visszavonhatatlan döntés!!
14/16 anonim válasza:
Valami nagy vaj van hazánkban a médiával. Rendszeresen azt látom ezen az oldalon, hogy ha valaki nem szidja a kormányt, nem fogalmaz meg a kormánnyal vagy a kormánypártokkal kapcsolatban negatív véleményt, azt lenullázzák. Viszont, azok, akik gyakran ocsmány stílusban, a magyar nyelv szépségét sárba tiporva a legdurvább rágalmakat terjesztik a regnáló kormánnyal szemben, rendszeresen 100 %-ot, vagy azt megközelítő értékelést kapnak. Ezt én, 9-es hozzászólóként írom, aki még az árnyékát is kerültem annak, hogy a kormány mellett kiálljak. Pusztán leírtam egy szakmai véleményt, egy a piaci viszonyokból következő lehetőséget arról, hogy mi lenne, ha kevés középkorú oltatná be magát. Nem törtem pálcát senki felett, nem ajnároztam senkit és nem bíráltam senkit. Mégis ebben a médiában egy nagy 0 vagyok. Ezt nem fogadom el. Úgy tiltakozom ez ellen, hogy le fogok iratkozni erről a fórumról. Isten óvja Magyarországot! További haszontalan és terméketlen időtöltést kívánok!
15/16 anonim válasza:
#14 Szerintem ez nem igaz (bár most felpontoztalak, mert tényleg átgondolt válasz), mert nem tudod valakiről, hogy átesett-e covid-on. Az EU-ban pedig valószínűleg a munkavállalás kapcsán biztos, hogy el fogják ítélni a diszkriminációt, úgyhogy sokkal nehezebb lesz a munkáltatónak igazolhatóan bizonyítani, hogy valaki átesett-e a covid-on, főleg, hogy az antigén tesztek elég megbízhatatlanul működnek és csak néhány napig. Oltási kiskönyvet, meg szerintem nem kérhet be.
16/16 anonim válasza:
3: Nem tudok hozzászólni! Végre valaki okosan megírta. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!