Fiatalként, 40 alatt melyik vakcinát választanátok, ha a moderna, pfizer nem lesz elérhető? Az astrazeneca majmos adenovírusa nem veszélyes?
Figyelt kérdés
Egy más faj vírusát juttatják a szervezetbe...2021. febr. 7. 20:17
12/36 anonim válasza:
Megint itt vannak a lepontozó vitézek?
14/36 anonim válasza:
Az oroszt. Csecsemőként, gyerekként is orosz vakcinát kaptam, így kifejlődött bennem az ellenméreg, mint a lovakban a kígyóméreg ellen.
15/36 anonim válasza:
Hát ez nem kívánságműsor! Gondolj bele: ha elmész a gyerekedet mondjuk a gyermekbénulás, vagy bármilyen más gyermekbetegség ellen beoltani, akkor szoktál-e tiltakozni, kekeckedni, hogy én ezt nem kérem, mert ez orosz, vagy amerikai, angol, kínai, hanem tessék nekem magyart adni, mert én támogatom a magyar tudományt és gyógyszeripart. Vagy bedobsz egy harmadik országot, mert az neked szimpatikus.
16/36 anonim válasza:
15) ilyet senki nem csinál.viszont csak magyar orvos kezelheti a gyermekem,semmi kisebbség vagy betelepült nem jöhet szóba.
17/36 anonim válasza:
Szputnyik. Esetleg Sinopharm.
18/36 anonim válasza:
A sok iq bajnok nem érti, hogy a kérdésben nem volt szó a ruszkiról. de mit is várok ezektől az emberektől. Ezek még szentelt vízzel és vodkával is "oltakoznának".
Nekem mindegy, csak nyugati legyen. De a korom miatt, és amire sorra kerülök, szerintem kapom a szentelt vizet, mert nem lesz használható oltás.
19/36 anonim válasza:
Utolsónak: Nyugodtan válaszd csak az Mrns vakcinát, aminek a hosszútávú hatásáról semmit sem tudni.
20/36 anonim válasza:
Részemről
Pfizer>Moderna>AstraZeneca>Shinopharm.
Ruszkit nem kérek, azt viheti a 19.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!