NETADÓ után NONET? Fideszesek, ha Orbán kilövi a netet, akkor is büszkén támogatjátok továbbra is?
Figyelt kérdés
2021. febr. 7. 16:38
21/31 anonim válasza:
Én úgy hallottam hogy a Feri ingyen netet adna mindenkinek! Négy!!
22/31 anonim válasza:
De most komolyan idáig süllyedtek, hogy ilyen baromságokkal jöttök?
23/31 anonim válasza:
22
Orbán legfőbb háziszakértője mondta. :)
24/31 anonim válasza:
23
Hozzátette, hogy ez nyilván nem fog megtörténni. Mi a kérdés?
25/31 anonim válasza:
Honnan tudja, hogy nem fog megtörténni? Ő a tanácsadó, és azt tanácsolja, kapcsolják le a netet. Vagy Orbán sosem hallgatna a tanácsadóira?
27/31 anonim válasza:
25
Kinek tanácsolta ezt? Elmondta egy "interjúban", hahó :D Senkinek nem tanácsolta ezt. Sem Orbánnak, sem másnak.
28/31 anonim válasza:
Menjetek tüntikézni a fakebookra :D
29/31 anonim válasza:
Mocskos fidesz!! Én tuti többet nem szavazok rájuk ha ezt is elveszik!!!!!!
30/31 anonim válasza:
Hát a net az egyetlen olyan amihez nem mernek nyúlni, a netadó is bizonyította, ha lekapcsolnák a netet, lehet másnap orbán nemesebbik felében lenne az ország összes routere kb :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!