Van rá realis esély, hogy nyáron maszk nélkül lehet menni boltba, étterembe, moziba, vagy vonaton/buszon utazni?
14
Valószínű,hogy jön majd a covid 21,22,23,24,25....50,100.De remélhetőleg az már senkit nem fog érdekelni.
Én tartok tőle, hogy nyáron is ez lesz. Ezek után már annyival is megelégednék, ha legalább a saját munkahelyén nem kínoznák ezzel az értelmetlen szarsággal az embert 8-12 órában. Belegondolni is szörnyű, hogy nyáron az alapból kevés levegőjű üzemben (ahol még az ottani gépek is termelik a hőt) még ezt a szemetét textildarabot is az arcunk elé kényszerítik, közben a munkaját is lássa el rendesen az ember (ami egyértelmű fizikai munka, rengeteg anyagmozgatással és ide-oda gyaloglással). Nekem volt olyan egyszer nyáron, hogy a benti levegőtlen csarnokban megszédültem, rámjött egy roham, ami kb. fél órán keresztül tartott. Azt sem tudtam, ki kivel van, mázli, hogy hazamenetel előtt 3/4 órával jött rám, amikor már sok munka nem volt. És ez még kb. 3 éve volt, amikor ennek a modern pestisnek még híre-hamva nem volt. Pedig makkegészséges vagyok, semmire nem vagyok érzékeny vagy allergiás, de ott akkor rámjött egy pánikroham vagy valami egyéb kimerültségnek a jele. Most mindehhez vegyük még hozzá ezt a szar bu.zi maszkot is, amibe még így télen is belerohad az ember pofája egy idő után. Élmény lesz, ha még nyáron a 35 fokos csarnokban is rászólnak arra, aki le meri húzni az álla (és nem csak az orra) alá, hogy kapjon normálisan levegőt... 2020-ban nekünk az volt a mázli, hogy csak szeptember közepétől kellett hordani (amikor boltban és tömegközlekedésen már bőven kellett), amikor annyira már nem volt meleg. Igaz, akkor még nem volt ez a "takard el az orrod is" hülyeség. Kb. a 70-80 százalékunk simán az álla alá tolva hordta. Ma meg már ha kint van az orra valakinek, azért szólnak.
Legalább a 8-12 órákat dolgozó embereket megkímélhetnék ettől a szánalmas és komolytalan látszatintézkedéstől. Ami egyértelműen az, mert a maszkot ugyan hordatják velünk, közben meg egymás után fogdossuk a gépek kezelőszerveit, vagy az anyagmozgató eszközöket, anyagtároló konténereket, ládákat és hadd ne soroljam.
De nem hiszem, hogy lesz bennük ennyi emberség, hogy legalább ezt eltöröljék. Aki a munkahelyén vért izzad, szenvedjen az is a maszkban, akkor is, ha hőség van és persze továbbra is dolgozzon úgy, mint a kisangyal...
Ha csak beszaladok a boltba egy fél órára, még az is jobban kibírható ehhez képest.
Már többször írtam ezzel kapcsolatban ilyen hosszú kommenteket, de egyszerűen nem bírom magamban tartani, annyira zsigerből gyűlölöm ezt a maszkozást.
A korlátozások többi része viszont annyira nem hat meg, mert mozi/étterem/buli/rendezvények nélkül ki lehet bírni. Azt viszont nem teheti meg az ember (legalábbis a többség), hogy a munkahelyére vagy boltba ne menjen el...
Hiába kérdezgetitek folyamatosan. Alkalmazkodni kell a helyzethez. Feketén kell megoldani ami tilos. Mindenki ellenzi a megszorításokat, ezért kevés az esély, hogy feljelentik egymást az emberek. Ki kell közösíteni a birkákat (maszk fétiseseket). Azt rá kell hagyni a hülyékre.., el kell engedni a média hülyeségeit.
Ennek az államnak amúgy sincs értelme adózni. Semmit nem kapunk a hűségünkért, csak hogy az életünkre törnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!