Szerintetek ha mégtöbb fiatal menne külföldre dolgozni akkor elképzelhető hogy a kormány rákényszerülne a minimálbér drasztikus emelésére?
Több esemény van az életemben mint a külföldi mosogató állásotokban, hidd el.
Amúgy meg tanulni kell csak, nehogy már egy 8 általánossal akarjon valaki milliomos lenni. Itt mindenki ingyen akar mindemt semmittevésből.
A többire nem reagálok, mert tele vwn csúsztatással, feltételezésekkel és konkrétumok nélküli nagyotmondásokkal. Én szerintem számokkal írtam le a dolgokat, van ráció benne amit írtam, nem kell zsigerből elvetni. Ja és tudom mit jelent a balliberális, de az szintén féloldalas komment lenne elmagyarázni, mert van egy sztorija de nekem ehhez már nincs kedvem, megyek inkább, vár az eseménytelen életem xD
Ja számokkal... 400ezer egy pesti átlagfizetés? Erről kérdezz meg egy ápolót vagy egy közalkalmazottat. De gondolom ők is 8 általánossal akartak milliomosok lenni. Ja, nem.
Na megyek én is mosogatni 😂
#34 csak akkor ne is várj majd semmit ettől az országtól, meg majd arra is figyelj, hogy legyen kire hagynod majd azt a hú de nagy vagyont ha eljön az ideje, gondolom család nincs, úgy meg a pénz is teljesen kár, az állam majd viszi ha elmúlsz.
Azért köpködi kb minden reálisan gondolkodó ember nyugatot, aki nem csak a sz.ros pénzt látja benne, hogy 10-15 év és az egész úgy fog összerogyni, mint egy kártyavár. Szerinted milyen jövője van egy olyan országnak, ahol lassan több a külföldi, mint az őshonos ottani lakos? Ahol már mindenféle vallási, nemzetiségi közösség keverten él. Most még a te gondolkodásmódoddal nagyon király kint élni, amíg monsjuk valamelyik arab nem melletted robbantja fel magát, meg amíg ez a migrációspolitika be nem dönti az egészet. Franciaország végnapjait már nagyon jól megírták, majd egyszer ez lesz a németekkel is, meg az amerikaiakkal, ha így folytatják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!