Májusban már mehetünk nyaralni Horvát vagy Olaszországba?
Figyelt kérdés
Mit gondoltok?2021. febr. 4. 21:04
A kérdező szavazást indított:
Mehetünk bizony!
Nem mehetünk!
26 szavazat
1/12 anonim válasza:
Negatív Covid teszttel persze:D
2/12 anonim válasza:
Szerintem még májusban biztos, hogy nem.
3/12 anonim válasza:
Szerintem nem. Mani nélkül mégbiztosan nem.
4/12 anonim válasza:
Nem. A yachtszezon kezdetéig nem lesznek feloldva a korcsik.
5/12 anonim válasza:
Persze, ti mehettek... Sokaknak a harmadik faluból is probléma a vonatjegy ára. Azelőtt és azután se mennek sehová.
6/12 anonim válasza:
Persze, hogy lehet menni. Kell őszre egy veszélyes mutáció amire hatástalan a vakcina, hogy jövő tavasszal el lehessen törölni a választásokat.
7/12 anonim válasza:
Tavaly csak március közepén ütött be a szar, és május végére már jóvilág volt ismét. Szerintem most is így lesz, májusban már jön a jóvilág, nyáron hagynak minket, hogy kitomboljuk magunkat, és minden olyan legyen, mint régen (ahogy 2020-ban is), aztán a teleket meg így fogjuk lehúzni, mint most.
8/12 anonim válasza:
Horvátország tavaly sem zárt be a turisták előtt, most sem fognak.
9/12 anonim válasza:
A bátor hülyék mehetnek akár hova.
10/12 anonim válasza:
Csináljatok jó nagy vírus szétterjesztés Június-ra,,mert akkor nem nyithatunk ki,,és nekem meg csak herevere melóm lesz,mint most is,ugyanannyi pénzért mintha kinyitnánk..
Szóval nyomjátok neki..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!