Ez a szerencsétlenül járt néni reprezentálja az átlag nyugat-európai naivitását?
A cikkben történő eset, nem egyedi, nem az első ilyen és valószínűleg, sajnos nem is az utolsó.
Akik ezt elkövették "csicskáztatásnak" hívják.
Az elkövetők természetesen egy ismert, ám kifejezetten kultúridegen továbbá tájidegen népcsoport, mely nagy számban van jelen Kelet-Európában.
Az eset, kiválóan reprezentálja egy átlagos nyugat-európai hihetetlen naivitását.
Képesek megbízni feltétel nélkül egy idegenben, akkor is, ha azaz idegen "színes". Ennek a naivitásnak pedig mindig megvan az ára.
Bár, a kora nem indokolja,hogy ilyen legyen.
"Ez a szerencsétlenül járt néni reprezentálja az átlag nyugat-európai naivitását?"
Nem. Ez általánosságban mutatja meg hogy vannak akik képesek ilyen ocsmány módon kihasználni idős embereket.
ha most ide hoznék egy cikket arról, hogy ladtak szexrabszolgának babysitter állásra Hollandiába utazó ukrán lányokat, akkor az meg az átlag kelet-európai naivitását reprezentálná? Nem, hiszen ezt megteszik egy holland lánnyal is ugyanazok ha őt kapják el.
Erről eszembe jut egy sztori.
A spanyol tengerparton voltunk, egy bár teraszán ücsörögtünk. 2 gyerekünk, én és a férjem.
A helyi mozgássérült koldus és a csicskáztatója pont mellettünk keveredett műbalhéba. Ment a paláver ezerrel. Én csak dühös lettem, mert megzavarták az ordibálással a sangriás lazulást + a redvás testükkel a tengerre való kilátást.
A párom rezignáltan megjegyezte, hogy a műsor nekünk szól, mert csak mi vagyunk ott gyerekekkel és valószínű, hogy arra megy ki a játék dobjunk oda pénzt és nyugtunk lesz.
A gyerekeim közömbösen odanéztek és tovább nyomták a telót.
A férgek pár perc múlva odébbáltak és baráti hangulatú beszélgetéssel folytatták.
Azóta is feljön ez a sztori, ha koldust vagy az etnikumot látjuk, hogy mi és a gyerekeink, kelet-európai, kelet-magyarországi etnikai összetételen megedződött emberek vagyunk. Tudjuk mire számíthatunk és tudjuk kiket kell elkerülnünk.
Hát ennyi. A tapasztalás fontos.
Ebben mi a rendkívüli?
Orbán egy egész nemzetet csicskáztat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!