Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Túlságosan kecsegtető és...

Túlságosan kecsegtető és kedvező adatok voltak az elmúlt napokban ezért kicsit feljebb nyomták ma a fertőzöttek és halottak számát, nehogy szoba jöhessen a márciusi nyitás?

Figyelt kérdés
Szánalmas adatmanipulációnak tűnik az, hogy úgy találnak 1700 új fertőzöttet, hogy kb lehetetlen még tesztet is kérni a háziorvostól, illetve úgy, hogy 1 év alatt még mindig furcsa mód vannak, akik csak most fertőződnek meg. Gondolom fontos a pánikhelyzet fenntartása, különben az emberek remenykednének, hogy az indokolatlan tiltások és korlátozások maradnak.
2021. febr. 4. 08:50
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
A csúti görény szerintem napjában 3-szor ráránt arra, hogy bezárva tarthatja az embereket míg mindent kifoszt és privatizál a maffiahálózatával. Kizárt dolog, hisz a diktátorok imádják a hatalmat.
2021. febr. 4. 09:14
 12/31 anonim ***** válasza:
74%

Én már most megmondom neked, hogy a világban uralkodó állapotoktól függetlenül nálunk a vészhelyzet a választásokig fent lesz tartva, a választások előtt a helyzet nálunk súlyosbodni fog, és a kormány a rendeleti kormányzást felhasználva el fogja halasztani a választásokat.

Ennek a tesztelése zajlik most.

Majd emlékezz a szavamra!

2021. febr. 4. 09:16
 13/31 A kérdező kommentje:

A kormánynak nincs veszítenivalója azzal, ha esetleg bukná a választásokat.

1. A szavazás tisztaságáról a Lölö Kft informatikai rendszer gondoskodik, ami annyit jelent, hogy mint legutóbb is, leáll egy kicsit a szavazási oldal majd hirtelen előkerül néhányszázezer last-minute fidesz szavazat. Arról nem is beszélve, hogy mennyire imádják a fideszes politikusok széttépkedni a szavazatokat.

2. Minden privatizálva van, minden politikusnak milliárdjai vannak. Ha veszítenek, akkor is megmaradnak ezek a pénzek az offshore számlákon, még a dédunokáik is vígan elélnek a kamatokból. A fidesz épp ezért is az ország rákja.

2021. febr. 4. 09:22
 14/31 anonim ***** válasza:
37%
13: El tudnál képzelni olyat, hogy már szinte az összes többi országan visszaállt az élet a normál kerékvágásba, de Magyarországon még hónapokkal később is vészhelyzet van, meg esetszámemelkedés?
2021. febr. 4. 09:24
 15/31 anonim ***** válasza:
20%

#13 Ez az igazság. Eddig én nem írtam le mert úgyis csak nekem esnének.

Lehet mindjárt te is kapsz hideget, meleget.

2021. febr. 4. 09:25
 16/31 anonim ***** válasza:
15%
16: Nem mondom, hogy lehetetlen, de nem lenne ez kicsit átlátszó? Nyugaton, délen, keleten és északon már minden okés, de Magyarországon még mindig vészhelyzet és korlátozások?
2021. febr. 4. 09:34
 17/31 anonim ***** válasza:
0%
Vagy jó, esetleg még Szlovákia betársul, de még így is, nem lenne átlátszó?
2021. febr. 4. 09:35
 18/31 anonim ***** válasza:
23%

15# igen el.

A migráns bércigányokat pedig nem kellett elképzelnem.

2021. febr. 4. 09:36
 19/31 anonim ***** válasza:
76%
Nemsokára itt lesz az új gigahiperatommegamindmeghalunk mutáncs vájrássz, amire nem hat a vakcina, aztán lesz ok még évekre bezárni...
2021. febr. 4. 09:43
 20/31 anonim ***** válasza:
50%

Nem tudom, miért kellett a kérdezőnek neki menni. Bennem is elindított pár dolgot, amit írt. Hétfőn, kedden, tegnap újongás volt, hogy kedvező a járvány alakulása erre most beeseik 1652 új fertőzött? És tényleg... halandó kb nem kap ingyen tesztet, perkálni kell a 10-20 ezer forintokat.

Közben a szerbek már leoltották a lakosság 15%át, az antigén tesztelésen alapuló felmérés szerint a lakosság 40%-a már átesett a fertőzésen, így védettek. Hamarosan meglesz a nyájimmunitás. Áprilisban kb minden korlátozást eltörölnek, nyáron pedig jön az EXIT fesztivál.

Nálunk a lakosság széles körű tesztelése? Á dehogy, tartsuk fenn inkább a rendkívüli állapotot, bírságoljuk meg azt aki nem munkából tart haza 20 óra után, bárhol, bármikor igazoltathat, átkuathat a rendőr, tegyük tönkre a teljes vendéglátóipari szektort.

2021. febr. 4. 09:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!