Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi ertelme a kijarasi korlatoz...

Mi ertelme a kijarasi korlatozasnak, amikor aki akar ugyis talalkozik, legfeljebb taxival megy haza?

Figyelt kérdés
En oktober ota ezt csinalom, es eddig minden rendben volt szerencsere. Nem ertem miert jobb, ha napkozben amugy is találkozhat az ember, a boltban tomegnyomor van estenkent, na meg a szorakozohelyek igy is zarva vannak, amugy is csak hazibulikat lehet estenkent tartani.

2021. febr. 4. 00:15
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%

En ugy latom van ertelme. Igaz evek ota a korhazakban dorbezolok, de elotte mikor normalis atlag eletet eltem, akkor ugy emlekszem vege volt a munkaidonek es mentunk kocsmazni, vagy bulizni mindenfele szorakozohelyekre netán még kiallitasra is odaertunk. Vagy elmentunk egymashoz beszelgetni, enni, inni. Altalaban 11 korul mentunk el haza, hogy azert masnap tudjunk dolgozni. Hazauton sok hasonszoruvel talalkoztam.

Most este 8-kor takarodo van. Aki kint marad az vagy dolgozik,munkabol jon megy hivatalos papirja van ritkabban erkezik vagy megy a repterre, korhazba.

Eleg hamar kiszurni a hazibulibol hazaigyekvoket ok taxiznak, vagy sajat autoval mennek vagy osszerezzenek egy jaror lattan. Nem.tunnek melosnak es hajlektalannak se. Radasul a barati tarsasagom tagjai elegge szabalykovetoek ihy a korabbi biztos kemwnymag is megcsappan 3 fore, az meg eleg uncsi.

Tehat a kijarasi korlatozasnak van ertelme (az aki akarrol meg az a velemenyem, hogy szerencsejuk ez nem annyira komoly.virus mint amilyen lehetne...meg hat hajtsanak at a piroson is es csaljanak adot is vagy ahhoz mar nem.olyan nagy hősök?).

En egyertelmuen latom, hogy a kijarasi korlatozasnak van ertelme. Ralatok egy lakotelepre es hihetetlen, hogy este 8kor nincs soteten allo ablak...osszehasonlitottam regi fotoimmal es elkepeszto a kulonbseg. Nekem inkabb az jar a fejemben, vajon a megcsalast hogy oldjak meg most? Mit mond apa vagy any odahaza hol ejszakazik? :-)

2021. febr. 4. 22:31
 12/15 anonim ***** válasza:
67%
Nem tud itt lenni a vírus egész nap, nappal át kell mennie a déli déltekére pl Brazíliába. Lehet hogy ezt már kifigyelték, és ezért van hogy nappal nem félünk tőle.
2021. febr. 4. 22:34
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

11

Van értelme a korlátozásoknak? Te jó ég és ilyenek dolgoznak kórházban!

2021. febr. 5. 16:03
 14/15 anonim ***** válasza:
A megcsaláshoz nem kell sehol éjszakázni, nappal, "munkaidőben" is simán kivitelezhető.
2021. febr. 6. 11:40
 15/15 anonim ***** válasza:
Szegény 11-es minimum aspergeres. Ijesztő, hogy ilyen figurák dolgoznak a kórházainkban.
2021. febr. 8. 10:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!