Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Komolyan vannak olyanok, akik...

Komolyan vannak olyanok, akik az orosz/kínai vakcinával hajlandóak lennének beoltatni magukat a normális, bizonyítottan hatékony nyugati vakcinák helyett?

Figyelt kérdés
2021. febr. 3. 22:43
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
73%
A legszebb, hogy a hatosban az orvosi kamara levelét lepontozták, ahol tényleg egészségügyi szakemberek vannak, mert ha Viktor azt mondja, jó, akkor ne szövegeljenek holmi orvosok, ugye. :D
2021. febr. 4. 06:43
 12/19 anonim ***** válasza:
15%

Semmilyen vakcinával nem vagyok hajlandó beoltatni magam, amíg nem kényszerítenek rá. Egyiket sem tesztelték rendesen (ennyi idő alatt nem is lehet), ezért mind veszélyesebb, mint a koronanátha. A vakcinák közül viszont pont az orosz meg a kínai a legkevésbé kockázatos, mert ezek hagyományos, jól bevált technológián alapulnak, míg a nyugatiakra jellemző mRNS technológia ezelőtt sosem volt komolyabban kipróbálva, így ezekkel a vakcinákkal emberkísérlet folyik.

Az orvosi kamara egy korrupt gittegylet, ők azt mondják, amit a gazdáik a szájukba adnak.

2021. febr. 4. 08:07
 13/19 anonim ***** válasza:
57%

Kérdező, én már beoltattam magamat a kínai vakcinával. Nyilván nem Magyarországon (nem is Európában). Itt nem retteg mindenki politikai alapon, hogy fúj kínai, orosz, éljen a Ny-európai.

A kínai vakcina hagyományos, leölt kórokozót tartalmazó vakcina. Lényegében egy módosított influenza elleni vakcina. Miért féljek tőle?

Ha már valamitől tartani kéne, az a Pfizer. Új technológia, alig ismert. Lehet, hogy az új technikáké a jövő, de ha valaminek nem ismerjük a mellékhatásait, főleg a hosszú távút, az a Pfizeré. De azért tolong a nép, mert nyugati. Paff

2021. febr. 4. 09:20
 14/19 anonim ***** válasza:
23%

"Nem a kormány! A SZAKEMBEREK!"

Ritka hülyén jönnek ki ezek az állítások, miután a kínai vakcina engedélyezéséből például kiejtették ezeket a szakembereket és egyszemélyben Szijjártóra bízták. Az orosz vakcináról meg csak annyit, hogy Hadházy is megemlítette a feltételes engedélyezés kérdéskörét, az OGYÉI nem mondott semmi újat, amit értő olvasással ne lehetett volna leszűrni Hadházy bejegyzéséből. Az egyetlen dolog, ami vita tárgya, hogy érdemes e ezerszámra birtokolni egy olyan dolgot, ami saját hatáskörben még nem bizonyított, vagy nem átlátható a folyamata.

2021. febr. 4. 09:32
 15/19 anonim ***** válasza:
91%
Gratulálok itt minden hozzászólónak, az értelmes válaszokhoz! A kínai vakcina a legkevésbé fejlett, és hatékony is, meg persze a legdrágább is. 2 db 145 dollárba kerül. Utána jön az orosz sputnik, ami hasonló elven hat, mint az Astrazeneca. A legfejlettebb, és lehatékonyabb a Pfizer-Biontech vakcinája, és a Moderna. Egyébként a Pfizer- Biontech Amerikai és német közös kutatatómunkának köszönheti a vakcinát. Ami nem is annyira ismeretlen, Mrns alapra épít, közel 20 éve kutatják ezt a technológiát, amiben részt vett egy magyar kutató orvosnő is, Karikó Katalin. [link]
2021. febr. 5. 12:10
 16/19 anonim ***** válasza:
53%

11

Mert akik a vakcina ellen vannak azok nem valódi egészségügyi szakemberek?És kérlek ne a Gödenyt hozd már fel,életemben nem néztem meg egyetlenegy videóját se

13

Te nem a vakcinatol rettegtel hanem a "vírustól" Mostmár igaz megnyugodtal?

2021. febr. 5. 15:51
 17/19 anonim ***** válasza:
#13-as!Király vagy!Te is a kínai vakcinát kérted/kaptad.Én is.Semmi bajom,nincs is mellékhatása.
2021. febr. 6. 17:59
 18/19 anonim ***** válasza:
55%

17

Persze amikor só oldatos vizet kaptál

2021. febr. 7. 18:34
 19/19 anonim ***** válasza:
89%
A fertőzésnél bármelyik jobb. Ezek szerintem semmivel se kockázatosabbak, legfeljebb nem annyira hatékony mint a nyugati. Sokkal régebbi technológián alapulnak.
2021. febr. 21. 16:02
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!