Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha az Orbán rezsim nem bírja...

Ha az Orbán rezsim nem bírja megnyerni a fiatalokat miért bohóckodik pár ezer magyar forint elengedésével és Rácz Zsófikával? Miért nem kérdezik meg a propandista kötvényes Tónit, aki tök simán megnyer nem rég egy fiatalt?

Figyelt kérdés
2021. febr. 3. 21:04
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
79%
Engem nem tudnak megvenni, se krumplival, se semmivel. Én nem azért nem szavazok rájuk, mert hogy nem értenek hozzá..., hanem azért nem szavazók rájuk, mert elegem van a propagandájukból. Vagy csinálják tisztességesen vagy sehogy.
2021. febr. 3. 22:33
 12/13 anonim ***** válasza:
80%
Hát mert talán alapból rossz oldalról közelítenek,a fiatalok sokkal nyitottabbak, ezért inkább a liberáis oldal áll hozzájuk közelebb, ezzel meg nem tudnak mit ekzdeni.
2021. febr. 4. 00:17
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj Rácz Zsófival is, hogy elvileg azért nevezték ki, hogy a fiatalokat képviselje, jobban megértesse magàt velük, mint egy idősebb államtitkár. Erre pont, hogy nem képviseli a fiatalokat, csak fidelitasos fiatalokhoz megy el, velük tartja szinte csak a kapcsolatot, állandóan rejtőzködik a média elől, csak utólag derül ki sokszor, ha járt valahol, és nem is a fiatalok általános problémáit közvetíti a kormány irányába (ami szerintem a feladata volna), hanem a kormány propagandát tolja a fiatalok felé. Így nem lehet megnyerni a fiatalok bizalmát. Már eleve a kinevezése egy vicc volt. Míg egy átlag fiatal azzal szembesül egyetem elvégzése után, hogy mindenütt 3-4 év tapasztalat kell, alig találnak munkahelyet, addig miatta képesek voltak törvényt módosítani, hogy egyáltalán alkalmas legyen a pozíciójára. Ezzel már leírták ők a saját pártján belül, és ezzel már rossz üzenetet közvetít a fiatalok felé.
2021. febr. 4. 07:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!