Miért van az, hogy látszólag kb. minden értelmes, végzettséggel rendelkező ember visszásnak tartja a kormánypártot, és mégsem tudunk tőle megszabadulni a választásokkor?
azért nem jön olyan párt amelyik élhető országot akar, mert nincs rá igény
akiknek lenne azom már egy élhető országban élnek nyugaton, vagy oda készülnek, vagy ők alkotják azt az 51%-ot aki a legutóbb sem a Fideszre szavazott
Többélű a dolog....
Egyrészt, abból általánosítani amivel te találkozol nap mint nap, vagy látsz a facebookon, abból nem lehet, mert te a több millió szavazót nem látod magad előtt, nem ismered őket. 2018-ban pl. többen szavaztak a Fidesz ellen, mint mellette. Kérdés, hogy most Fletó személye mennyire fogja visszatartani a józan eszű embereket, ugyanis a józan ész nem csak a Fidesz ellen, hanem mellette is dönthet. A kormány célja, hogy lebutítsa a szavazást Orbán vs. Gyúrcsányra. Sajnos jelenleg is úgy állunk, hogy helytálló ez az 1 bites verseny. Én személy szerint szívesen szavaznék egy olyan ellenzékre, akik tiszta lappal indulnak, tehát Fletó és az exkomcsik kizárva, ám de az ő bázisuk is kell az összefogáshoz, ezért kemény dió ez.
#8 megvettek pár morzsával, azt
meg igénytelen vagy és vak, mert tőled is lopnak, de te tapsolsz ehhez
illteve lehetsz még Családtag
"Azért küldenek a pártok, köztük az én pártom is végletesen leegyszerűsített üzeneteket az embereknek, mert más nem megy át."
Ezt egy politikusunk nyilatkozta nemrég. Lefordítva a választók jelentős része sötét mint a belsőzseb, de az ő szavazatuk dönti el a válsztást mert sokan vannak. Tehát az nyer a választáson aki a hülyéket meg tudja szólítani valami demagóg dumával.
Jön a migráns, legyőztük brüsszelt. Esküszöm a legtöbb azt sem tudja hol van brüsszel.
6-os! Most látom, hogy reagáltál a válaszomra.
Idenézz, ez volt a kérdés:
"Miért van az, hogy látszólag kb. minden értelmes, végzettséggel rendelkező ember visszásnak tartja a kormánypártot, és mégsem tudunk tőle megszabadulni a választásokkor?"
Én meg válaszoltam rá. A válaszom azt jelenti, hogy azért nem tudunk megszabadulni a kormánypárttól, mert olyan emberek is vannak, akik az ellenzéket tartják visszásnak. Ráadásul ezek szerint ők vannak többen. Én pl. több ilyet ismerek, mint Fidesz ellenest.
Ha nem értesz valamit, csak szólj és elmagyarázom!
Nem biztos hogy pàrtokra és "nagy nevekre" kell építeni.
Részemről szeretnêk egy normális, működő, jó hangulatú Magyarországon élni. Elszomorít, hogy bár látom (objektíven) hogy egy egész bűnszervezet alakult ki Magyarország vezetésére, és a belföldi- külföldi források ellopására, mégis zavartalanul tudják ezt 10 éve végezni, és még fejleszteni is!
Nem kell nagy párt, nagy név. Névtelen, becsületes emberek kellenek, akik tudnak együtt dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!