Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért van az, hogy látszólag...

Miért van az, hogy látszólag kb. minden értelmes, végzettséggel rendelkező ember visszásnak tartja a kormánypártot, és mégsem tudunk tőle megszabadulni a választásokkor?

Figyelt kérdés
Elhiszem, hogy vidéken vannak fogalmatlan tömegek, akik rá szavaznak, de én bármerre nézek, MINDENHOL olyan embereket látok, akiknek elegük van a fideszből. Az a benyomásom, hogy egy bizonyos végzettség és intelligencia fölött egyszerűen nem szavaznak az emberek a fideszre, vagy csak nagyon kevesen. Akkor hogy lehet, hogy nem tudjuk eltakarítani? Miért nem tud szervesen létrejönni egy polgári centrumpárt, ami nem tagozódik be a gyurcsány fémjelezte ellenzéki összefogásba, hanem önállóan indul, ha egyszer ekkora igény lenne rá? Egy olyan párt, ami nem lenyúlni és központosítani akar mindent, hanem élhető országot akarna létrehozni fejlesztésekkel?
2021. febr. 2. 13:43
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
58%

azért nem jön olyan párt amelyik élhető országot akar, mert nincs rá igény

akiknek lenne azom már egy élhető országban élnek nyugaton, vagy oda készülnek, vagy ők alkotják azt az 51%-ot aki a legutóbb sem a Fideszre szavazott

2021. febr. 2. 15:52
 12/21 anonim ***** válasza:

Többélű a dolog....

Egyrészt, abból általánosítani amivel te találkozol nap mint nap, vagy látsz a facebookon, abból nem lehet, mert te a több millió szavazót nem látod magad előtt, nem ismered őket. 2018-ban pl. többen szavaztak a Fidesz ellen, mint mellette. Kérdés, hogy most Fletó személye mennyire fogja visszatartani a józan eszű embereket, ugyanis a józan ész nem csak a Fidesz ellen, hanem mellette is dönthet. A kormány célja, hogy lebutítsa a szavazást Orbán vs. Gyúrcsányra. Sajnos jelenleg is úgy állunk, hogy helytálló ez az 1 bites verseny. Én személy szerint szívesen szavaznék egy olyan ellenzékre, akik tiszta lappal indulnak, tehát Fletó és az exkomcsik kizárva, ám de az ő bázisuk is kell az összefogáshoz, ezért kemény dió ez.

2021. febr. 2. 16:00
 13/21 anonim ***** válasza:
38%

#8 megvettek pár morzsával, azt

meg igénytelen vagy és vak, mert tőled is lopnak, de te tapsolsz ehhez

illteve lehetsz még Családtag

2021. febr. 2. 16:12
 14/21 anonim ***** válasza:

"Azért küldenek a pártok, köztük az én pártom is végletesen leegyszerűsített üzeneteket az embereknek, mert más nem megy át."

Ezt egy politikusunk nyilatkozta nemrég. Lefordítva a választók jelentős része sötét mint a belsőzseb, de az ő szavazatuk dönti el a válsztást mert sokan vannak. Tehát az nyer a választáson aki a hülyéket meg tudja szólítani valami demagóg dumával.

Jön a migráns, legyőztük brüsszelt. Esküszöm a legtöbb azt sem tudja hol van brüsszel.

2021. febr. 2. 18:32
 15/21 anonim ***** válasza:
Csak a hangjuk nagy, de nincsenek sokan.
2021. febr. 2. 23:12
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

6-os! Most látom, hogy reagáltál a válaszomra.

Idenézz, ez volt a kérdés:

"Miért van az, hogy látszólag kb. minden értelmes, végzettséggel rendelkező ember visszásnak tartja a kormánypártot, és mégsem tudunk tőle megszabadulni a választásokkor?"

Én meg válaszoltam rá. A válaszom azt jelenti, hogy azért nem tudunk megszabadulni a kormánypárttól, mert olyan emberek is vannak, akik az ellenzéket tartják visszásnak. Ráadásul ezek szerint ők vannak többen. Én pl. több ilyet ismerek, mint Fidesz ellenest.

Ha nem értesz valamit, csak szólj és elmagyarázom!

2021. febr. 3. 06:36
 17/21 anonim ***** válasza:
Rossz emberekkel baratkozol. Erdekes korulottem.a.butak szeretik az ellenzeket
2021. febr. 14. 01:39
 18/21 A kérdező kommentje:
Az én barátaim (és én) nem szeretjük az ellenzéket. A f*szom tele van ezzel a kétosztatú gondolkodáson, hogy ORBÁN vagy GYURCSÁNY. Én, és emberek tömegei Mo.-n egy harmadik, CENTRUMBAN LEVŐ pártot akarunk, ami se nem Orbán, se nem Gyurcsány, hanem egy normális, nem ideológiailag vezérelt polgári párt, ami nem migránsriogatásra költené a pénzt, hanem fejlesztésekre, mint ahogy az fejlettebb országokban történik. Ez a központi erő miért nem tud létrejönni? Miért csak szélsőségekben lehet gondolkodni? Ugyanazt csináljuk, mint az amerikaiak.
2021. febr. 14. 09:14
 19/21 A kérdező kommentje:
*gondolkodással
2021. febr. 14. 09:14
 20/21 anonim ***** válasza:
30%

Nem biztos hogy pàrtokra és "nagy nevekre" kell építeni.

Részemről szeretnêk egy normális, működő, jó hangulatú Magyarországon élni. Elszomorít, hogy bár látom (objektíven) hogy egy egész bűnszervezet alakult ki Magyarország vezetésére, és a belföldi- külföldi források ellopására, mégis zavartalanul tudják ezt 10 éve végezni, és még fejleszteni is!

Nem kell nagy párt, nagy név. Névtelen, becsületes emberek kellenek, akik tudnak együtt dolgozni.

2021. febr. 14. 11:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!