Most már szinte biztosra vehető, hogy a koronavírus miatt kormányváltás lesz '22-ben? Ha viszont nem lennének korlátozások, akkor a Fidesz népszerűbb lenne, mint valaha?
Figyelt kérdés
2021. febr. 1. 12:15
31/43 anonim válasza:
Nem a korlátozások miatt fognak esetlegesen veszíteni hanem azért mert nem teszik amit ígérnek illetve rendszeresen változik amit állítanak és ez így nem túl bizalom gerjesztő
32/43 anonim válasza:
Ugyan miért érdemelnék meg a bizalmunkat?!
33/43 anonim válasza:
Szájer és a korlátozások szerintem betettek nekik a választásokra. Persze a koalícióra se szavaznék,de majd meglátom.
-Egy ex-fideszes
34/43 anonim válasza:
Mi magyar asszonyok nem fogjuk hagyni, hogy Soros és emberei elcsalják a 2022-es választásokat és az agymosott a Való világon meg a Mcdonalsban felnőtt pesti prolik szavazatival elcsalják a választást mint az USA-ban, és, hogy a nyakunkra hozzák ismét Gyurcsány Fernecet, aki befejezze nagy művé´t az ország tönkretételét. Ha kell mi ülünk be minden körzetben megfigyelőnek és nem hagyjuk, hogy Soros ügynökei meghamisítsák a szavaztokat. Gyurcsány és bandájának hatalomra jutását az ország, már nemerné túl, kezdődne a szokásos gáz, villany és gázáremeléssle, majd folytatódna a vidéki üzemek leéüítésével,a vidéki kórházak és rendelők, vasútvonalak bezárásával, mega bsuzjárátok ritkításáával. Nem támogatnák a magyar ipart, hanem a külfölldi multitermékeinket, nem a kertünkben megtermelt finom magyra barac és paradicsom lenen támpogatva, hanem a multik íztelen szarjai.Az ellnzéki rémösszefogás azonnal lebontaná a határkerítést, mire a szlovákok, osztrákok, meg szlovének zárják le a saját határaikat, mire a migránsok meg itt ragadnának, és amikor az ország már dugig lenne migránssal, akkor majd az Eu-s jogállami eljárás véget ér. Kivezetnék ismét a 13. havi nyugdíjat megvonnák a családtámogatásokat, mert kéne majd a pénz migránsok segélyezésére. Az egész ország lepusztulna az Eu meg az IMg pár morzsájának lélegezetögépén. Szóval mi magyar asszonyok 2022-ben is elmegyünk szavazni, ott leszünk és nem hagyunk alkalmat, hogy Gyurcsány megvalósítsa Soros nagygy tervét az ország végső tönkretételét, ahogyan hős elődeink is Egerben vittéka forróvizet a török ellen.
35/43 anonim válasza:
#34 értem én de Orbán se jobb sajnos mint az ellenzék, remélem tisztességes választás lesz és egyik fél sem fog csalni.
36/43 anonim válasza:
Én is azt mondom, hogy inkább maradjon a Fidesz, igaz, hogy lopnak ők is, de legalább Gyurcsánnyal ellentétben adnak pár fillért a népnek is,meg amúgy se kellenek nekünk ide migránsok, van bőven így is elég kissebbségi akiket el kell tartanunk.
37/43 anonim válasza:
Nekem inkább egyik se :D
Keresek más jobboldali pártot vagy nem szavazok senkire.
38/43 anonim válasza:
Így van #37-es nem csak ez a kettő lehetőség van.Dehát CsOK-oska ezt nem érti😉😉Csak itt őrjöng mint egy eszevesztett🤦♀️🤦♀️
39/43 anonim válasza:
"Szájer és a korlátozások szerintem betettek nekik a választásokra"
Hidd el, választás előtt már senkit nem fog érdekelni. Az emberek hamar felejtenek sajnos. Itt csak egy közvetlen választás előtti botrány boríthatja az egészet, lehet lesz is rá próbálkozás ellenzéki oldalról.
40/43 anonim válasza:
Azért azt elég nehéz elfelejteni hogy 1 vagy 2 évig maszkot erőszakolnak a pofánkra és bezáratják az üzleteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!