Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Mi Hazánkosok miért nem...

A Mi Hazánkosok miért nem olyan kemények mint 2006-ban? Nyomják a baromságaikat de full csicskák.

Figyelt kérdés

2021. jan. 31. 22:43
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:

Ha a libernyákoknak joguk van megbélyegezni fideszbérenc, birka meg stb. jelzővel, akkor szerintem a másik oldal is tehet ilyet.

Másnak is csak egy olcsó köszönjük Emesére futotta, ami a legsemmirekellőbb hozzászólás kategória.

2021. febr. 1. 12:18
 22/35 anonim ***** válasza:
53%

És viszont is. Ha komcsi-bolsevik orbánisták fröcsöghetnek, akkor a libernyákok is. Nemde?

2021. febr. 1. 12:24
 23/35 anonim ***** válasza:

A maradék 25-30%, akit egyik párthoz sem sorolnak, azok javarészt azok, akik nem folynak bele a politikába. Ők az a réteg, akik sokszor el se mennek szavazni, ahogy a választásokkor is tapasztalhatod, a választókorú népesség kb. 60%-a teszi le a voksát, 70% már kifejezetten nagy részvételnek számít. A fiatalok sajnos pont az a korosztály, amelynél a legnagyobb ez az arány.

A Medián tavaly novemberben végzett kutatása alapján a 30 évnél fiatalabbak 22%-a szavazna a Fidesz-KDNP-re, 41%-uk az ellenzéki összefogásra, 20%-ok semelyikre sem és 17%-uk nem tudja vagy nem válaszol. Ha belekalkuláljuk a hibahatárt és az összes nem válaszolót is a Fideszhez soroljuk, akkor állna nagyjából azonos támogatottságon a két blokk.

Érdekes ezeket az adatokat egyébként összehasonlítani a 30 és idősebb korosztállyal, ahol 44% Fidesz, 33% ellenzék, 7% egyik sem és 16% nem tudja/válaszol jött eredményül.

2021. febr. 1. 14:29
 24/35 anonim ***** válasza:
12%
A Mi hazánk egy vicc. És érdekes az én környezetembe nem nagyon van fideszes fiatal, bár a 40+sok biztos jobban tudják. Xd
2021. febr. 1. 15:04
 25/35 anonim ***** válasza:
#24 ez úgy működik, hogy az anya elrángatja a gyerekeit a szavazóurnához és megmondja nekik, hogy a fideszre KELL szavazni. Ezért arra szavaznak.
2021. febr. 1. 15:40
 26/35 anonim ***** válasza:

"17%-uk nem tudja vagy nem válaszol."

Ők megnyugtatlak, hogy javarészt fideszre fognak szavazni.

"És érdekes az én környezetembe nem nagyon van fideszes fiatal, "

Tessék, itt vagyok (25/F), és tudok még egyetemről párszázat mutatni ja plusz a HÖK-ösök.

2021. febr. 1. 16:37
 27/35 anonim ***** válasza:
Felfogtuk, hogy te fideszes vagy de haver fogd fel, hogy a legtöbb embernek tele a töke azzal a párttal. A fiatalokat már rég elveszítette nem hogy a fidesz, a komplett magyar politika is. Nem hiába gondolkozik a legtöbb fiatal a külföldre kiköltözéssel. Hisz most mit kapsz a pofádba? Nő vagy? Szülj pulyát és maradj otthon, hisz ez a dolgod. Nem akarod kovetni a keresztény formát? Egy kib*szott lelketlen köcsög vagy. Külföldre akarsz költözni vagy nem vagy benne a trianonhisztibe? Te egy idióta hazaáruló vagy, ha kimész, ne is gyere vissza. Itt tart ma Magyarország.
2021. febr. 1. 18:06
 28/35 anonim ***** válasza:

Magyar az, kinek fáj Trianon.

Tetszik vagy sem, a világ azé, aki teleszüli.

2021. febr. 1. 18:13
 29/35 anonim ***** válasza:

"de haver fogd fel, hogy a legtöbb embernek tele a töke azzal a párttal."

Ezt gondolni óriási hiba, és csalódáshoz vezethet egy választási eredmény után. Nekem is volt olyan ismerősöm, aki értetlenkedve kérdezte választások után, hogy "de hát hogy tudott nyerni a Fidesz, amikor mindenki utálja, és mindenki szidja mindenütt őket?"

Én meg elmagyaráztam neki, hogy úgy, hogy csak ti ellenzékiek szidtátok folyamatosan, a szavazók fele meg szép csendben meghúzódtt, és a szavazófülkében nyomott rájuk egy X-et. Az a baj, azt nem vestik sokan figyelembe, hogy az elégedetlenkedők mindig hangosabbak, de attól még nem biztos hogy többen vannak.

2021. febr. 1. 18:22
 30/35 anonim ***** válasza:

És akkor szerinted a fiatalok 100%-a jár szavazni, ha az a 17% mind a Fideszre fog szavazni?

2021. febr. 1. 18:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!