Miért van itt ilyen sok gyurcsányista emberke?
Figyelt kérdés
Lepontozni nagyon tudnak és a propagandát nyomatni. Semmivel sem különbek a fideszeseknél! Ugyan azok,csak a vezérük más2021. jan. 31. 08:18
1/16 anonim válasza:
Szia!Kikre gondolsz?Csak a Gyurcsány létezik szerinted?Más pártok is vannak
2/16 anonim válasza:
Mert az ember a majomtól származik, és vannak, akik meg is ragadtak azon a szinten.
3/16 A kérdező kommentje:
Sajnos a mai politikában három fél létezik: a gyurcsányistaák,a fideszesek és a harmadik utasok.
Az MSZP a Jobbik,a Momentum már a DK tulajdonában állnak ezzel a szánalmas összefogással.
2021. jan. 31. 08:26
4/16 molnarmarcell21 válasza:
A fideszesek a legnagyobb gyurcsányisták, mindig ők hozzák szóba :D
5/16 anonim válasza:
Tudod van a mondás:"egyik kutya másik eb" vagy "egyik 19 másik egy híján 20"
6/16 anonim válasza:
4-es! Ja ez nagyon igaz, csak írd be, hogy "Gyurcsány" és máris itt szirénáznak.
7/16 hájaaa válasza:
Amíg vannak orbanisták, addig ott lesznek a gyurcsanyisták is...amúgy meg a ti fideszes álomvilágotokban él ez a "aki nem orbanista" az csakis gyurcsanyista lehet felfogás. Nekem, még középiskolában megtanították történelem órán, hogy óvakodj attól a politikustól aki két pólusra akarja osztani az embereket, a történelem már számntalanszor bizonyította ezeknek a diktatórikus felfogású embereknek a logikáját.
8/16 anonim válasza:
Huh, ugyanezt akartam írni, mint az előzők, szerintem az égvilágon senki nem gyurcsányozik már a fideszeseken kívül, mindig ti hozzátok fel, mert szerintetek aki nem fideszes, csak gyurcsány-párti lehet :D
9/16 anonim válasza:
Nincs olyan hogy gyurcsányista, az a helyzet a fideszeseknek mindenki az aki nem orbán farát túrja.
A legtöbb ember egyiket se akarja de 10+ év után is emútnyócévezni mikor emútízév és a költségvetés a gazdasági válság alatt megközelítőleg se volt ilyen lukas.....
A fideszesek akarnak csak gyurcsányozni mert orbán elmondta anno, "egy kormánynak soha nem az a dolga hogy kormányozzon, ellenséget, ellenségképet kell gyártani és ezt megvádolni a legelképesztőbb tettekkel"
Neki ez a kormányzás, másra mutogatni a saját potenciahiányos vezetésének beismerése helyett.
10/16 anonim válasza:
Szerintem most olyan fázisba lépett a magyar politika, hogy akár az ördöggel is szövetkezni kell, de ezt a bandát valamilyen módon le kell váltani! Amúgy háborús időkben se csak szimpátiára ment, hogy ki kivel szövetkezik. Lásd a Nyugat és a Szovjetúnió esetét a II. Világháborúban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!