Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha ilyen sokféle vakcina lesz...

Ha ilyen sokféle vakcina lesz majd a piacon hogyan döntik el hogy kinek jut a kínai és kinek az amerikai ?

Figyelt kérdés

Ha lesz többféle raktáron az oltóponton mondhatja azt a polgár, hogy köszönöm kínait nem kérek ?

Nem lesz ebből megint korrupció, hogy aki közel van a tűzhöz az hozzájut a jobb anyaghoz a tömegnek meg marad a kínai.

2021. jan. 30. 21:31
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
51%

#8, van komoly érv a kínai ellen.

Ágy hogy az a hagyományos, ahogy most hallom első generáció az oltás.

Az engem elvinni, mert eléggé szar a tüdőm

Karácsony előtt kaptam egy ugyanígy működő Sanofi, Q drága cuccot tüdőgyulladás ellen, abból is elég nagy baj lett.

Ennyi a baj vele.

(ne dohányozzatok!)

2021. jan. 30. 23:51
 12/22 anonim ***** válasza:
53%
#10: hatalmas emberkísérlet. Nem vagyok összeesküvés-hívő, sem ellenzéki. Kis jàrvànyügyi tapasztalattal bíró, utolsó utàni senki vagyok. De ezt nem veszek be.
2021. jan. 30. 23:55
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
EU-n keresztül mindenkinek van lekötve nyugati vakcina is. Nagyjából 3 millió ember beoltására elegendő orosz/kínai vakcina lett rendelve és 10 millió nyugati (ez az EU-n keresztül). Lehet majd választani, volt erre ígéret. Te csak jól jársz azzal, hogyha nálad nagyobb priorítású embereket keleti vakcinával oltanak be, mert értelemszerűen rájuk már nem kell várnod. Az EU egyenletesen osztja el a vakcinákat.
2021. jan. 31. 00:01
 14/22 anonim ***** válasza:
66%
Ők. Valaki mesélje nekem el, mi értelme, ha beoltanak, akkor is elkaphatom-enyhébb tünetekkel-és vígan tovàbbadhatom. Plusz senki sem tudja, melyik ki oltàs meddig nyújt védelmet. Talàlgatàsok vannak. Garancia nincs. Tiszta 1984.
2021. jan. 31. 00:08
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

#14, az enyhébb tünetek és a lélegzetőgép, kis eséllyel és sok mellékhatással az ég és föld!

Utóbbit próbáltam, kerüld!!!

Az enyhébb tünetekkel nem kell fenntartani ezt a csiki-csukit, amibe tönkre megy minden, az idegrendszerünktől a gazdaságig.

Lehet, cinkes bevallani, de a vírus van fölényben, neki ráérős a dolog.

2021. jan. 31. 01:28
 16/22 anonim ***** válasza:
40%
Akkor lesz a nagy baj, ha mutálódik a virus és a vakcina semmit se ér. Újat kell fejleszteni, viszont aki a régebbit megkapta lehet nem kaphat újat. :). Tfh.: hálásosabb vírus lenne és akkor lenne szükséges oltani... :). Saját magunkat szívatjuk az oltással. Jelenleg nincs értelme oltani szerintem, nem olyan drasztikus a halálozás. Többen halnak meg éhezésbe, mint koronába...
2021. jan. 31. 01:29
 17/22 A kérdező kommentje:

Miért nem kaphat újat. Influenza ellen is évente oltanak ?

Lehet hogy az mRNS lófa.szra igaz de az orosz és az Astra vakcina a hagyományos eljárással készült.

2021. jan. 31. 01:37
 18/22 anonim ***** válasza:
49%
Mert egyszer már kapott... Más gyógyszerből sem szedsz nagyobb mennyiséget, mint amennyit lehet. :)
2021. jan. 31. 01:44
 19/22 anonim ***** válasza:
17. Influenzát azért kapsz évente, mert addig tart ki az antitest. Nem mész be egymás utan többször beadni.
2021. jan. 31. 01:44
 20/22 A kérdező kommentje:

Továbbra sem értem.

#16 Azt írta

"Akkor lesz a nagy baj, ha mutálódik a virus és a vakcina semmit se ér. Újat kell fejleszteni, viszont aki a régebbit megkapta lehet nem kaphat újat."

Ugyanez történik az influenza vírussal. Folyamatosan mutálódik a régi vakcina semmit sem ér újat kell fejleszteni.

És mégis évente újraoltják az embereket.

Akkor koronavírusra miért ne lehetne időszakosan újra oltani főleg a hagyományos technológiával készített oltásokkal ?

Azt senki sem tudja hogy aki RNS vakcinát kapott azt lehet-e, szabad-e újra oltani ha kijön az új mutáns vírustörzs.

2021. jan. 31. 02:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!