Ha ilyen sokféle vakcina lesz majd a piacon hogyan döntik el hogy kinek jut a kínai és kinek az amerikai ?
Ha lesz többféle raktáron az oltóponton mondhatja azt a polgár, hogy köszönöm kínait nem kérek ?
Nem lesz ebből megint korrupció, hogy aki közel van a tűzhöz az hozzájut a jobb anyaghoz a tömegnek meg marad a kínai.
#8, van komoly érv a kínai ellen.
Ágy hogy az a hagyományos, ahogy most hallom első generáció az oltás.
Az engem elvinni, mert eléggé szar a tüdőm
Karácsony előtt kaptam egy ugyanígy működő Sanofi, Q drága cuccot tüdőgyulladás ellen, abból is elég nagy baj lett.
Ennyi a baj vele.
(ne dohányozzatok!)
#14, az enyhébb tünetek és a lélegzetőgép, kis eséllyel és sok mellékhatással az ég és föld!
Utóbbit próbáltam, kerüld!!!
Az enyhébb tünetekkel nem kell fenntartani ezt a csiki-csukit, amibe tönkre megy minden, az idegrendszerünktől a gazdaságig.
Lehet, cinkes bevallani, de a vírus van fölényben, neki ráérős a dolog.
Miért nem kaphat újat. Influenza ellen is évente oltanak ?
Lehet hogy az mRNS lófa.szra igaz de az orosz és az Astra vakcina a hagyományos eljárással készült.
Továbbra sem értem.
#16 Azt írta
"Akkor lesz a nagy baj, ha mutálódik a virus és a vakcina semmit se ér. Újat kell fejleszteni, viszont aki a régebbit megkapta lehet nem kaphat újat."
Ugyanez történik az influenza vírussal. Folyamatosan mutálódik a régi vakcina semmit sem ér újat kell fejleszteni.
És mégis évente újraoltják az embereket.
Akkor koronavírusra miért ne lehetne időszakosan újra oltani főleg a hagyományos technológiával készített oltásokkal ?
Azt senki sem tudja hogy aki RNS vakcinát kapott azt lehet-e, szabad-e újra oltani ha kijön az új mutáns vírustörzs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!