Azért nem hisznek az emberek a koronajárvány súlyosságában mert a politikusok gondoskodnak a hullahegyek eltüntetéséről?
Sokszor hallom hogy a vírushivők a spanyolnáthához hasonlítják a koronavírust és kb az emberek többsége aki megkapja hónapokig lélegeztető gépre kerül és a sok halál el van titkolva és ha nem lenne korlátozás már 1 millió magyar halt volna meg.
Lehet hogy csak személyes tapasztalat de a 70 éves apám is felépült otthon orvosi kezelés nélkül igaz 2 hétig nagyon beteg volt. Sok ismerösöm megkapta és vagy teljesen tünetmentesek voltak vagy 1 napos megfázás ment át rajtuk.
A városomban 6 haláleset volt koronavírushoz köthető a legidősebb 90+éves a legfiatalabb pedig 69 éves volt.
De elméletileg nagyon veszélyes, viszont sok munkahelyen volt az a szivatás, hogy mivel majdnem mindenki tünetmentes, ezért mérni kell a lázat munkábaálláskor azaz minimális höemelkedést nézni illetve elmenetelkor is, aztán volt egy időszak amikor hetente tesztelgetet a főnök és orrban túrtak hosszan hogy megtalálják ezt a világpusztitó virust.
Már EUban is új ötlet hogy orrban sem könnyü megtalálni ezért érdemes lenne anál módon tesztelgetni embereket, mert hát a végbélben is ott lehet a koronavirus.
Nekem ez a egész örületes kamunak és szivatásnak tünik.
De lehet csak nem látom mert jól elrejtik az orvosok meg a politikusok a virus pusztitását
"Lehet hogy csak személyes tapasztalat de a 70 éves apám is felépült otthon orvosi kezelés nélkül igaz 2 hétig nagyon beteg volt"
Namost én ugy tudom egy átlag influenzából egy hét alatt fel lehet épülni. Már ebből látszik hogy súlyosabb. Szerintem mindenki a saját tapasztalata alapján dönti el a vírus mennyire súlyos. Nekem is van egy idősebb családtagom aki konkrétan semmi tünetet nem érzékelt és azért 70 felett van, de olyat is hallottam személyes környezetből hogy elég súlyosan ment le és sokáig tartott. Úgyhogy van akinél rövid és igazából egy semmiség de van akinél elég súlyos
27 éves vagyok, semmilyen alapbetegséggel. Ennek ellenére 2 hétig fetrengtem a vírustól, nagyon nem influenza volt, mert azt eddig simán kibírtam...
A vírus létezik. A korlátozások azért kellenek, mert így vissza lehet egy kicsit “fogni” a terjedését a COVID-19-nek, hogy ne egyszerre kerüljön be a kórházba a sok 75 év fölötti, mert az csak tetőzné azt a káoszt, ami már most is van.
Nem feltétlenül értek egyet minden korlátozással. De azt elvitatni, hogy létezik a vírus elég nagy butaság, hiszen én első kézből tudom igazolni, hogy létezik, és nem influenza erősségű. Ha állítotok valamit, akkor jó lenne alátámasztani is.
Kórházba kerültél?
Akiket ismerek legrosszabb esetben 2 hét után felépültek,igen szenvedtek.
De ez nem ok ilyen mértékü korlátozásokra.
14
Engem meg elraboltak az ufok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!