Miért nem képesek egyesek felfogni azt, hogy azért miniszterelnök Orbán még mindig mert egyszerűen nincs helyette jobb?
Kérdező, te miért nem vagy képes felfogni, hogy Orbán minél tovább marad, annál nagyobb kárt okoz!!!
Különben én ezerszer jobbnak gondolom pl. Cseh Katalint, akinek nem csak kellő mennyiségű és minőségű végzettsége van, de van nemzetközi politikai tapasztalata, korrekt és feddhetetlen - és nő!
Minden szempontból eltakarítja Orbánt, és az ő erjedő, bűzös, illiberális, idióta, érzéketlen kipcsak-rendszerét!
Nekem Tolsztoj szavai ugrottak be:
"A történelmi eseményekben az úgynevezett nagy emberek csupán címkék, csupán nevet adnak az eseményeknek; ezeknek, akárcsak a címkéknek, épp a legkevesebb közük van magukhoz az eseményhez. Minden cselekedetük, amelyet ők maguk szabad akaratukból eredőnek tartanak, történelmi értelemben eleve meghatározott, mivel összefügg a történelem egész folyásával, tehát korántsem tetszés szerint való."
Szerintem a Fideszen belül nincs. Kósa is nagy kópé volt Debrecenben, nem jobb.
Kíváncsi lettem vna Vonára, ha nem oligarchásodik el, most hol tartana...
Kíváncsi lennék Lázárra.
Mondjuk nekem szimpatikus Kövér László házelnök.
Ádert is megnézném, hogyan irányít.
Ha holtat is lehet, akkor Kossuth.
Egyébként, ha Toroczkai így halad, akkor 2030ban nagyon esêlyes lesz a miniszterelnöki posztra, amilyen riportokat csinál, és amilyen projektekbe belekezd, azzal könnyen nyeri magának az embereket. Ha a választás után nagyonn figyelmet kap, akkor még többen támogatják majd őket.
Karácsony Gergely
Márki Zay Péter
Hadházy Ákos
Jakab Péter
Marki Zay Péter
Donáth Anna
Cseh Katalin
Fekete Győr András
Karácsony Gergely
Szél Bernadett
Orosz Anna
stb.stb.stb.
Különben: bárki, aki tisztességes, magyar, és nem elmebeteg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!