Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Csak én tapasztalom azt, hogy...

Csak én tapasztalom azt, hogy sokan örülnek a korlátozásokat és kárörvendve örülnek annak, hogy sok vállalkozó, éttermek, edzőtermek csődbe mennek?

Figyelt kérdés

2021. jan. 30. 17:27
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
61%

Sajnos nem csak te kérdező.

Én is sok ilyen rosszindulatú, aljas suttyó utolsó embert látok.

2021. jan. 30. 18:38
 12/20 anonim ***** válasza:
82%
Nagyon sok ilyen kommentelővel találkoztam én is. Azon felül, hogy rosszindulatúak és szűklátókörűek, fel sem fogják, hogy mindannyian szopunk azzal, ha hirtelen vállalkozások ezrei mennek csődbe.
2021. jan. 30. 18:42
 13/20 molnarmarcell21 ***** válasza:
78%

Én örülök a korlátozásoknak, mert eleve introvert vagyok és rossz a viszonyom a kollégákkal, így áldás a home office. Ugyanannyi pénz, kényelmesebb munkakörülmények, több szabadidő.

Kárörvendő természetesen nem vagyok, sajnálom azokat, akik nehéz helyzetbe kerültek és hálát adok az égnek, hogy nekem még könnyebb is lett.

2021. jan. 30. 19:00
 14/20 anonim ***** válasza:
14%
Legalább kicsit kisöprik a szemetet. Amik olyan helyek voltak azok úgy sem fognak talpon maradni, csak azok jobban amiknél oylan volt a színvonal.
2021. jan. 30. 21:09
 15/20 anonim ***** válasza:
73%

Egyébként neked mi a véleményed a témáról kérdező?

Eddig csak huhogtál

2021. jan. 30. 21:43
 16/20 A kérdező kommentje:
Az, hogy ez a vírus nincs olyan komoly, hogy bezárják miatta az országot. Ennyi erővel minden egyes influenzajárványnál lehetne kijárási tilalmat elrendelni
2021. jan. 30. 21:47
 17/20 anonim ***** válasza:
32%
Értem,járványügyi szakember vagy
2021. jan. 30. 21:55
 18/20 A kérdező kommentje:
Úgy gondolom, hogy ha a tv-ben meg az interneten nem szólna egész nap minden a koronavírusról, akkor észre sem vettük volna, hogy járvány van.
2021. jan. 30. 21:59
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
6-os felpontoztalak, érthető a véleményed. Őt tiszteletbeli vendéglátósként kellene fogadni. Mert ő ha utálkozik, legalább van oka rá. De sok embernek tényleg csak a káröröm az oka rá.
2021. jan. 31. 12:57
 20/20 anonim ***** válasza:
Enis eszre vettem. Eleg sokan vannak. Valszeg besavanyodott antiszoc emberek akiknek eddig is sz@r eletuk volt es most orulnek h masnak is az.. karorvendok. A vendeglatasrol fogalmuk sincs csak okoskodnak.. a masik meg a konditermek.. ok lustak lejarni. rondak meg betegek ezert mas se jarjon mar.. meg azthiszik h a fizikai melo + futas= konditerem. Valszeg sose probaltak 🙄 na mind1 az emberek nagy resze ilyen pocs ezert nem is izgat h ritkulnak
2021. febr. 1. 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!