Csak én tapasztalom azt, hogy sokan örülnek a korlátozásokat és kárörvendve örülnek annak, hogy sok vállalkozó, éttermek, edzőtermek csődbe mennek?
Figyelt kérdés
2021. jan. 30. 17:27
11/20 anonim válasza:
Sajnos nem csak te kérdező.
Én is sok ilyen rosszindulatú, aljas suttyó utolsó embert látok.
12/20 anonim válasza:
Nagyon sok ilyen kommentelővel találkoztam én is. Azon felül, hogy rosszindulatúak és szűklátókörűek, fel sem fogják, hogy mindannyian szopunk azzal, ha hirtelen vállalkozások ezrei mennek csődbe.
13/20 molnarmarcell21 válasza:
Én örülök a korlátozásoknak, mert eleve introvert vagyok és rossz a viszonyom a kollégákkal, így áldás a home office. Ugyanannyi pénz, kényelmesebb munkakörülmények, több szabadidő.
Kárörvendő természetesen nem vagyok, sajnálom azokat, akik nehéz helyzetbe kerültek és hálát adok az égnek, hogy nekem még könnyebb is lett.
14/20 anonim válasza:
Legalább kicsit kisöprik a szemetet. Amik olyan helyek voltak azok úgy sem fognak talpon maradni, csak azok jobban amiknél oylan volt a színvonal.
15/20 anonim válasza:
Egyébként neked mi a véleményed a témáról kérdező?
Eddig csak huhogtál
16/20 A kérdező kommentje:
Az, hogy ez a vírus nincs olyan komoly, hogy bezárják miatta az országot. Ennyi erővel minden egyes influenzajárványnál lehetne kijárási tilalmat elrendelni
2021. jan. 30. 21:47
17/20 anonim válasza:
Értem,járványügyi szakember vagy
18/20 A kérdező kommentje:
Úgy gondolom, hogy ha a tv-ben meg az interneten nem szólna egész nap minden a koronavírusról, akkor észre sem vettük volna, hogy járvány van.
2021. jan. 30. 21:59
19/20 anonim válasza:
6-os felpontoztalak, érthető a véleményed. Őt tiszteletbeli vendéglátósként kellene fogadni. Mert ő ha utálkozik, legalább van oka rá. De sok embernek tényleg csak a káröröm az oka rá.
20/20 anonim válasza:
Enis eszre vettem. Eleg sokan vannak. Valszeg besavanyodott antiszoc emberek akiknek eddig is sz@r eletuk volt es most orulnek h masnak is az.. karorvendok. A vendeglatasrol fogalmuk sincs csak okoskodnak.. a masik meg a konditermek.. ok lustak lejarni. rondak meg betegek ezert mas se jarjon mar.. meg azthiszik h a fizikai melo + futas= konditerem. Valszeg sose probaltak 🙄 na mind1 az emberek nagy resze ilyen pocs ezert nem is izgat h ritkulnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!