Mi a legszimpatikusabb az ellenzéki összefogás programjában?
Figyelt kérdés
2021. jan. 30. 16:59
1/14 anonim válasza:
Végre ők is lopnának, így nem egy helyen csoportosulna az összes nemzeti vagyon.
2/14 anonim válasza:
Nem érdekel a programjuk, a Fidesz a legaljasabb, leghazugabb magyar párt ami valaha létezett. És a legkorruptabb is. Bármit is kínála az összefogás inkább ők.
3/14 anonim válasza:
#2 az azért túlzás, a rendszerváltás környékén mérték a legnagyobb korrupciót a külföldi szervek is. Most nagyjából a gyurcsánykormány szintjét ütötték meg.
4/14 anonim válasza:
Van már közös programjuk? Hol lehet elolvasni?
7/14 anonim válasza:
#2 az azért túlzás, a rendszerváltás környékén mérték a legnagyobb korrupciót a külföldi szervek is. Most nagyjából a gyurcsánykormány szintjét ütötték meg."
Az a helyzet, hogy a csótánnyal jönnek még mindig. A csótányt utálom de ekkora pofátlan korrupció sosem volt az ő idejében. Elég erős a propaganda, hogyha ma is a csótánnyal mentegetnek. Ha nincs ellenség, akkor csinálunk Fityisz elvtársak!
8/14 anonim válasza:
#7 ha tényszerűen elmondom, hogy az orbán rezsim a transparency international alapján ugyanolyan korrupt, mint a gyurcsány rezsim, az propaganda? Tudom, egyszerre pénzel engem Soros és Orbán is, de nem kell ennyire nyíltan kreténnek lenned.
9/14 anonim válasza:
Szóval akkor kretén vagyok ha azt mondom, hogy Gyurcsány idején sose lett egy idióta haverja Gyurcsánynak akkora milliárdos, mint ma Lőrinc papa?
10/14 molnarmarcell21 válasza:
Még nincs programjuk. Amúgy kb. majdnem mindegy, mi lesz, először a NER-t kell lebontani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!