Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A vendéglátósok azt várnák el...

A vendéglátósok azt várnák el a kormánytól, hogy még a korábban feketén kapott borravalókat is térítse meg az állam?

Figyelt kérdés

Hihetetlen milyen bődültségéket lehet olvasni pár válaszban meg Facebookon, stb..

A kormánynak nem az a feladata, hogy fenntartsa nekik azt az állapotot amikor futott a szekér, hanem hogy lélegeztetőgépen tartsa őket amíg újra nem nyithatnak, hogy ne menjenek csődbe. Ez megvalósul.

2021. jan. 30. 12:26
1 2 3 4 5 6
 51/57 anonim ***** válasza:
87%
Én szerettem beülni étterembe, cukrászdába a szeretteimmel s elmenni nyaralni is. Nyilván, akinek senkije sincs és még a kaját is házhoz rendeli (az is vendéglátás ám, hé! :) , annak nem fontos a vendéglátók, turizmus megmentése s a vendéglátóhelyek újranyitása. Sajnálom a kérdezőt, hogy ilyen..! :(
2021. jan. 30. 13:46
 52/57 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ezek a kitalált nevek mint fidesz, kdnp, stb. semmit sem jelentenek.

Bűnözők vannak, akik szétlopják az országot és a magyar embereket.

Fedezhetitek, védhetitek őket, de akkor cinkosok vagytok.

2021. jan. 30. 13:54
 53/57 anonim ***** válasza:
76%

Nekem egy kérdésem volna: most már rájöttetek a Fidesz és a NER zsarnokságára? 2018-ban kire szavaztatok? A Fideszre?

Egyébként szerintem azért nem osztogatnak pénzt, mert akkor bedőlne a gazdaság. Nyugaton lehet miből kártéríteni a lakosságot, de itt nem, mert nyilvánvaló, hogy nincs rá keret. Vagyis lenne rá keret, csak a NER-lovagok zsebében van az az összeg. Nagyon nem lesz jó vége ennek az Orbán-rezsimnek. Ilyen volt a Horthy-rendszer is, aztán meg mi lett utána...... Félek, hogy megismétlődhet a múlt. Diktatúrát, csak diktatúra követ...

2021. jan. 30. 14:12
 54/57 anonim ***** válasza:
Az ilyen kérdéseket milyen jó lesz 22-ben visszaolvasni, mert szimplán iylen ellenzékkel esélytelen a dolog.
2021. jan. 30. 20:52
 55/57 anonim ***** válasza:
Ja! Meg hogy az Oktogon közepén táncoljanak kifestett szájjal, meztelenül az esti csúcsforgalomban!
2021. febr. 1. 13:05
 56/57 anonim ***** válasza:
52%

Első körben szeretném leszogezni hogy egyik pártnak sem vagyok megszállott híve.

De!

Rohadt unalmas már a vendeglatosok rinyaja. Mindenkinek megvan a maga baja de mégis ők folynak a csapból is.

Nincs munka? Drága sziveim lehet jönni a kórházba. Segedapolot mindig keresnek, beteghordot mindig keresnek. Aztán lehet takarítani a vírus után ami annyira semmiség hogy szerintetek simán kinyithatnatok mellette. És még lóvé is lesz. Igaz nem annyi mint amit borravaloval osszeszedtek, mert nálunk tilos zsebbe fizetni ami a vendeglatasban szinte elvart.

A másik ami számomra vicces hogy a vendeglatasnak van a legnagyobb szája, holott nekik az elvitel és a kiszallitas megmaradt mint bevételi forrás. A konditeremnek vagy a mozinak mi maradt? Még ennyi se. Ők mégse sírnak annyit.

Sajnálnám én őket ha nem csak a saját problémájuk érdekelne. Amikor bejelentettek az eü szolgálati jogviszonyt alias rabszolga törvényt a vendéglátós talán ott volt az eüs mellett a tuntetesen? A nyakamat rá hogy egy se. Mindenkinek megvan a maga baja. De mindenkit csak a sajátja érdekli. Igen, már engem is csak az.

2021. febr. 2. 05:25
 57/57 anonim ***** válasza:
68%

Még annyi lemaradt hogy azért a busz meg a szupermarket nem ugyanaz mint az étterem.

Tarthatnak akarmekkora távolságot az asztalok között, akkor is ott tölt az ember egy csomó időt még elkeszitik és megeszi. Ja és a fő probléma hogy nyálas evőeszközöket kell takarítani a vendég után. A covid melegágya. Még ha a mosogató nem is kapja el, ki tudja hogy lesz az elmosva és utána adják oda a másik vendégnek.. Ilyen problémák azért nincsenek egy szupermarketben.

2021. febr. 2. 05:59
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!