Miért próbálják a baloldaliak tagadni, hogy a Fidesz kormány segíti az embereket a járvány alatt?
Felsorolhatatlan számú intézkedés született a vállalkozások és az emberek megsegítésére.
Ilyen helyzetben a kormány helyében nem engedném a baloldali propagandamédiumoknak, hogy valótlan dolgokkal hergeljék az olvasóikat/nézőiket.. járványhelyzet van nem békeidő amikor mindent lehet a szólásszabadság jegyében.
Most életek forognak kockán
"Hála nektek le vagyunk maradva 10 évvel az MSZP-s és Gyurcsányos időszak miatt és most ezt sírjátok vissza!"
Sírja a nyavalya, az se tetszett, csak az más miatt nem!!
Azért, mert Gyurcsány nem tetszett, ennek tetszenie kellene? Vagy esetleg, mert ez nekem nem tetszik, azt tetszetősebbnek kellene találnom?
Mivel a moslékkoalicióra szavaztok, ezért nektek tetszik Gyurcsány, igen.
"Mivel a moslékkoalicióra szavaztok, "
Már nem azért, de én nem szavazok a Fidesz-Kdnp-re.
Nem is a Fideszt említettem, hanem az ellenzéki moslékkoaliciót.
Tudod, az elvtelen bandát akik utálják egymást de összeállnak a hatalomért és a pénzért és ti meg szavaztok rájuk.
"Nem is a Fideszt említettem, hanem az ellenzéki moslékkoaliciót."
Ja, nekem ugyanolyan moslék a másik is.
"Tudod, az elvtelen bandát akik utálják egymást de összeállnak a hatalomért és a pénzért és ti meg szavaztok rájuk."
Ahhoz képest a Fidesznek sok minden volt az elmúlt 30 évben, csak stabil elveik és ideológiájuk nem, csak a pénz az Isten.
"Tudod, az elvtelen bandát akik utálják egymást de összeállnak a hatalomért és a pénzért és ti meg szavaztok rájuk."
Amúgy pont az egyik legősibb elvet követik. "Az ellenségem ellensége a barátom"
Nem kell "nagy ember" egy párt élére. Nem kellenek Mussolinik, Sztálinok, Hitlerek, Orbánok, Putyinok.
Egyenes egyszerű emberekre van szükség, akik szavaznak, vitatkoznak, gyakorolják a demokráciát.
Kérdező!
És én mi vagyok, ha utálom a Fideszt, de utálom az ellenzéket is, sőt, a Mi Hazánkot is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!