Mit szóltok ahhoz, hogy a FIDESZ 10 éve alatt 25%-kal nőtt a termékenységi ráta az országban?
2020-ban 1.55-re növekedett, 1995 óta nem volt ilyen magas.
Sajnos 2021-ben a koronavírus okozta válság miatt lecsökken ismét, de az eddigi eredmények biztatóak.
Az alapvető termékek ára viszont 60%-kal.
200 ft volt a kilós kenyér most meg 300, ami egy 67%-os növekedés.
De pl. 1 kg csirkeszárny 420 ft helyett 620 ft.
1 liter tej 130 ft helyett 220 ft.
Egy 1 db tojás 25 ft helyett 40 ft.
De pl. a péksütemények egyenesen duplázódtak 10 év alatt.
Ezen felül a Fidesz megadóztatta a minimálbért és bevezette az egykulcsos adót... Szóval aki nem egy 4 gyerekes felső középosztálybeli vagy afeletti ember, az szív mint az Electrolux.
"Az alapvető termékek ára viszont 60%-kal."
Ettől függetlenül még mindig több mindent veszel a mai minimálbérből, mint 2010-ben.
"De tesó! Attól, mert többet szexelnek a magyarok (és a cigányok) még nem lett jobb az életszínvonal. Eleve, a terhességek 75 százaléka nem várt terhesség, mert vagy nincs pénz védekezésre, vagy nem is akarnak védekezni, csak az orgazmus számít."
Az életszínvonal más kérdés.
"És a stadionok száma hány százalékkal nőtt?"
Ezt sajnos nem tudom.
10+10 misiért nálam is npne, csak én már emmigráltam Kanadába.
gyere haza magyar fiatal még kormány propaganda program még ezzel az összeggel sem segítene.
A fizetések meg duplázódtak.
Naponta hány kiló kenyeret meg csirkét zabáltok tojással,tejjel.
Úgy vadítjátok egymást mintha naponta több kilót letolnátok belőle.
A minibál bér 2009.01.01.-71.500ft./hó brt.
2020.01.01.-161.000ft./hó brt.
Az egykulcsos adóval nőttek az adóbevételek,a sok gyerekeseknél meg szerinted kevesebb kaja fogy.
Ja...
Szia 9es!
Ti este is túlóráztok a pártszékházban?
Erre fizetnek extra túlóra pótlékot is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!