Ez az évtized még a COVID mutációkról & bezárásokról fog szólni?
Figyelt kérdés
Megmondom őszintén tavaly még arra gondoltam a márciusi lezárások után rosszabb már nem jöhet. Max egy-két covid hullám és kész. Erre most egyre vérengzőbb mutációk jönnek egymás után. Egy új francia mutánsról azt írják : A KUTATÓK ARRA FIGYELMEZTETNEK, HOGY EZ A VÁLTOZAT 40 SZÁZALÉKKAL ERŐSEBB HIPOXÉMIÁT, AZAZ A VÉR OXIGÉNHIÁNYOS ÁLLAPOTÁT OKOZTA A BETEGEKNÉL
Ez így elég félelmetesen hangzik, hogy sokkal jobban betegít még ennél is meg a koronavírus és fertőtőbb is. Bevállhat Bill Gates jóslata és évtizedekig a vírusok lezárásában élhetünk? [link]
2021. jan. 29. 17:56
21/31 anonim válasza:
Forradalom sohasem hozott még Magyarországnak jót. Csak harcot, halált, kínzást. Ezt azért vegyétek figyelembe, forradalmárelvtársak!
22/31 anonim válasza:
A forradalom sehol sem hoz jót. Viszont amíg nincs forradalom, addig csak egy irány van. Az pedig a lefelé.
24/31 anonim válasza:
Hidegen hagy az egész, az egyetlen ami érint a 8 órási tilalom, de azt meg megoldom annyival, hogy jobban körülnézek az utcán, hogy nincse zsaru.
25/31 anonim válasza:
24 ha majd anyuék nem tudnak kaját adni meg milkát venni neked, akkor fog érinteni.
27/31 anonim válasza:
Nagyjából mindenki egy véleményen van. Akkor nem lenne más, mint hogy felemeljétek a tespett hátsótokat a fotelból.
28/31 anonim válasza:
Én meg azt mondom-lehet buta vagyok- hogy pont egy gazdasàgi vàlsàg àthidalàsàra van ez kitalàlva.
30/31 anonim válasza:
Ahhoz hogy teljes átoltottság legyen az angol tudósok szerint minden embert legalább háromszor kell újraátoltani ugyanazon vakcinával
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!