Lesz vajon kereslet a berendelt 5 millió kínai vakcinára?
Figyelt kérdés
Én regisztráltam, de csak nyugati vakcinával oltatom be magam.2021. jan. 29. 16:00
1/13 anonim válasza:
Persze hogy lesz.Van akit nem érdekel csak a lényeg hogy oltsák már be mielőbb.Nem értem hová siet ennyire de ő dolga😊😊
2/13 anonim válasza:
Eszi, nem eszi, nem kap mást! Ennyi. Ami meg az EU-bol jön fürkészeink keresnek értékesitési helyet Üzbegisztánban, É-Koreában stb.
3/13 anonim válasza:
Én pl. vevő vagyok rá, számomra pont az a pénz nincs, amiért ránéznék a nyugati vakcinára.
4/13 anonim válasza:
Ha adnak mellé egy kiló krumplit akkor hamar el fog fogyni.
5/13 anonim válasza:
"Ha adnak mellé egy kiló krumplit akkor hamar el fog fogyni."
Így van, a munkanélküli ellenzék igen olcsó.
7/13 anonim válasza:
Nem. Vagy mondjuk úgy hogy az 5 millió adag csak igen kis része fog elfogyni.
8/13 anonim válasza:
Mindegyik halálos nem csak a kínai.
9/13 A kérdező kommentje:
Továbbra sem halálosak.
2021. jan. 29. 17:11
10/13 anonim válasza:
A.) A kínai gazdaságnak és kapcsolatoknak jót tesz.
B.) Mindenki a korlátozásokat végét akarja, aki normális. Viszont az emberek szeretnek az életből és halálból is politikát csinálni, ezért a kormánynak azt kell mérlegelni, hogy aktív vagy passzív gyilkos lesz. (most legalább lehet mutogatni az EU-ra).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!