Dr. Szájer József ereszténykonrzervatív politikus azért írta egy ipaden a vonaton az alaptörvényt, mert nem volt ideje máskor a sok eresztény partyk között rá?
Figyelt kérdés
2021. jan. 28. 22:54
11/18 A kérdező kommentje:
Gondolom neked akkor Kaleta is bejön.
2021. jan. 28. 23:45
12/18 anonim válasza:
Normálisan nem tudsz kérdezni, ovis szintu szarkazmus nélkül?
13/18 anonim válasza:
#10 Nem írok én neked semmit, örülök hogy beismered hogy bármilyen bűncselekmények derülnek is ki a fideszről akkor is kitartasz mellettük, igazán derék, pedofil, házasságtörő, drogos, meleg orgiázó, sikkasztó, egyik se gond, de azért Gréczynél nagyon zavar hogy verte a tükör előtt, gratulálok az erkölcsi kettős mércédhez. :)
14/18 anonim válasza:
#11: Hatszázadszorra is leírjam, hogy Kaleta nem fideszes? Meg hogy Gyurcsány alatt kezdődött a diplomata-karrierje? Minek? Úgysem fogod fel. Na, jó: itt tényleg megfagyott a levegő. Inkább folytassátok az ERESZkedést, mit egyetlen örömötöket az életben. :)
15/18 anonim válasza:
Kaleta annyira nem fideszes, hogy a Fidesz alatt kapott csúcs pozíciót, emellett a magyar titkosszolgálat menekítette ki Peruból, nehogy esetleg ott komoly büntetést kapjon, vagy köpjön. Biztos egy random MSZP-sért is a TEK-et küldik ha lebukik pedofíliával valahol Amerikában igaz? Majd a végén a nyakába sóznak 540 ezret felfüggesztett 6 hónappal(!) - értitek, több tízezer pedofil képért, amiért van ország ahol halálbüntetés jár - míg pl. Jakab Pétert 4 millióra büntették mert adott Orbánnak egy zsák krumplit.
Tényleg nem fideszes Kaleta, szerintem Momentumos...
16/18 anonim válasza:
El kellene engednünk lassan ezeket a párt neveket.
Bűnözők vannak, Kaleta, Szájer, Pintér, Polt, Orbán, stb
Nem kell megvédeni a "kedvenc pártom" miatt.
17/18 anonim válasza:
#13: Ne erőlködj! Ha egy szemkilövető idegbeteg alkoholista ma a legnépszerűbb ellenzéki párt vezetője, akkor hadd álljak már ki én is a Fidesz mellett, ahonnan amúgy Szájer már ki is lépett. Mit kellett volna még tennie? ...és nekem mit kellene tennem? Átállni a DK-hoz? Vagy mit akarsz ebből kihozni? Gondolkozz már, ember! :)
18/18 gerati6395 válasza:
Vagy írta vonaton Ipaden, mert mindig is ennyit értek a "komoly" munkái, vagy ő egy zseni. Legalább akkora zseni mint Mészáros Lőrinc aki mint az köztudott, bár csak egy kis szakmája van, mégis okosabb, mint Mark Zuckerberg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!