Dobrev Klára élőben is ilyen hatalmas darab nő vagy csak képeken tűnik kissé tenyeres-talpasnak?
Figyelt kérdés
2021. jan. 28. 21:49
11/16 anonim válasza:
De vajon mibe csúnyúlt bele ennyire? Most megnéztem és meg vagyok lepődve, hogy 48 éves... Azt hittem, legalább 65. 48 évesen olyan bomba milfek vannak, hogy az ember alig kap levegőt...
12/16 anonim válasza:
Középfölde felcsúton van, ott teremnek a beltenyészet törpék.
13/16 anonim válasza:
"Jobb egy törpe, mint egy amorf dögkommunista."
A cigány törpe is dögkommunista KISZ titkár volt...
14/16 anonim válasza:
Akkoriban igen sokan azok voltak, de kevesen voltak véreskezű mészárosok és kevesen viszik tovább ezt a hagyományt. :) A gazdád a kevesek közé tartozik. Nem tudtok olyan jelzőt kitaláni Orbánra, ami sértőbb lenne, mint Dobrev puszta valósága és létezése.
15/16 anonim válasza:
"Nem tudtok olyan jelzőt kitaláni Orbánra"
Akkor egyétek a gazdád szarát vacsorára tovább:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!