Hol született Kocsis Cake Olivio? (Tudom, "mit számít", DE ha mit számít, akkor beírhatnák a róla szóló szócikkekbe.)
"Édesanyja magyar, édesapja a Bissau-Guineából érkezett közgazdász, később Az állampolgár című film főszereplője, Cake-Baly Marcelo. Olivio Budapesten született és nőtt fel, a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen diplomázott történelem szakon, és szociológia szakon is abszolutóriumot szerzett."
"Kocsis-Cake was born in Budapest in 1980."
Ezek szerint Budapest, de az oldal forrásait nem néztem, de valószínűleg helyes, ezzel ellentétes információt nem láttam sehol.
3
Ezt maga mondja, hogy "I was born in Budapest". Ami nem biztos, hogy igaz, tekintve sok minden mást, amit más mondott.
Ráadásul mind a 2 megadott forrás az ő háttere által pártfogolt, szóval nem tekinthető elfogulatlannak.
Azért köszönöm.
A listásokat nézve Kocsis Cake -ra azt írja, hogy Magyarország.
A Bangónénak, meg, hogy nem ismert.
Szóval nem egyedül nála nem stimmel, a Bangónénál sem.
Ha lesz időm, lehet, hogy találok még mást is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!