Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Támogatnál egy olyan politikai...

Támogatnál egy olyan politikai mozgalmat ami minden oltás kötelezővé tételét betiltana?

Figyelt kérdés
Tehát kezdve a gyerek oltásoktól a covid elleni oltásokig. Szerintem ez igazán nagy csapás lenne a háttérhatalomnak.

2021. jan. 27. 17:56
 1/8 anonim válasza:
17%
Igen mindenképpen
2021. jan. 27. 17:58
 2/8 anonim ***** válasza:
81%

Nem, mert akkor néhány kór visszatérne. Gyermekbénulás, kanyaró és társai. Kinek lenne ez jó? Talán te örülnél, ha a gyereked azért kapna el ilyen betegségeket, és halna meg, mert nem kapott ilyen oltást?

Háttérhatalom... te jó ég... Darth Sidious inkább, nem?

2021. jan. 27. 18:03
 3/8 anonim ***** válasza:
0%
Ilyen politikai viszonyok között inkább a járvány, mint a chip.
2021. jan. 27. 18:49
 4/8 anonim ***** válasza:
59%

Nem, nem vagyok lapos Földes, alusapkás, gyíkemberhívő.

A vakcinák számtalan halálos betegséget gyakorlatilag kiirtottak a fejlett világban.

Az oltás szkeptikusok abból a kényelmes biztonságból osztják a hülyeségeiket olyan nagy mellénnyel, amit a többségi normális, beoltott lakosság által biztosít nyájimmunitás nyújt nekik. Ezzel csak az a baj, hogy addig működik, amíg a beoltott emberek vannak 70-90 %-os túlsúlyban.

Az már csak egy másik érdekesség, hogy az oltásellenesek 99,999+ %-a olyan beoltott felnőtt ember, akinek semmi baja nem lett semmilyen oltástól soha. Csak berántotta a konteó örvény, ami csak húzza egyre mélyebbre és mélyebbre, mígnem a saját anya is gyanús nem lesz, és ha bárki megkérdőjelezi őt, akkor az "velük" van.

2021. jan. 27. 18:54
 5/8 anonim ***** válasza:
72%

Amíg nem voltak ezek az oltások, a gyerekek 80 %-a nem élte meg az 1 éves kort. Szülnél 10 gyereket, hogy 2 életben maradjon? Most, hogy minden gyereket oltanak, ha 1-1 kimaradna, nyilván nem látszana meg, hiszen megvan a nyájimmunitás, de ha mindenki így gondolkodna, ahogy te, akkor hamar visszajönnének ezek a betegségek.

Érdekes, a szüleimben fel sem merült, hogy megtagadják ezeket, a gyerek érdeke. Nekem sem jutott eszembe. Egy-két napig nyűgösebb volt a gyerek, de szerintem simán megéri, inkább, mint meghaljon.

2021. jan. 27. 20:56
 6/8 anonim ***** válasza:
Soha.
2021. jan. 28. 03:37
 7/8 anonim ***** válasza:
64%

Tehát te gyerekek százezreinek halálát kívánod? Mert a gyerekkori védőoltások pont hogy életeket mentenek.

[link]

Csak ezt olvasd el a témában.

Covid: Én szeretnék visszatérni a normális élethez, úgyhogy beregisztráltam - de én csak az mRNS alapú vakcinát leszek hajlandó beadatni. Van bármilyen bizonyíték, hogy chip van benne? Vagy csak jó érzés elhinni az ostobaságot?

2021. jan. 29. 09:08
 8/8 anonim válasza:
65%
Természetesen.. Mindenki döntse el maga, mit enged magába, és a gyerekeibe. Nem értem a válaszokat. Nem az oltások betiltása volt a kérdés. Te attól még, hogy nem kötelező, beoltathatod a gyerekedet.
2021. febr. 7. 23:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!