Amíg napi 1000 igazolt fertőzött és 100 halott van, miért követelik egyesek a nyitást?
Véleményem szerint a következő esetben lehet fokozatosan nyitni:
- Tizedannyi fertőzött és halott, tehát 100 és 10 alatt, napi számban.
- A kórházak terheltsége lecsökkent, újra végeznek halasztható műtéteket.
- Az idősek és krónikus betegek közül mindenki megkapta az oltást, aki akarta.
Enélkül csak harmadik hullám és tömegmészárlás lenne a nyitás. Mit gondoltok?
10: képzeld, már elkaptam, meggyógyultam, nem magam miatt mondom. Személy szerint cseppet sem érint már a téma, kiszálltam a “játékból”.
Viszont ha valaki még nagyon elővigyázatos is, a családtagja vagy munkatársa átadhatja neki a vírust, vagy a boltban valaki. Ezeket a találkozásokat nem lehet megúszni.
10
Nem kaptad el,legfeljebb a náthát
13
A teszt hamis pozitív volt és igen nincsen vírus
13: troll
A következők voltak a tüneteim: köhögés, láz, szaglás- és ízlelésvesztés, torokfájás, étvágytalanság, gyengeség, fejfájás.
Azon kívül az OVSZ által elvégzett plazmaadás előtt bevizsgáltak, magas antitest szintem van, a plazmát levették és kórházban felhasználták.
Vagy fizetett ügynök vagyok, Bill Gates irányít 5G-n.
15
Nem vagyok troll csak az igazságot mondom.Ne hivatkozz a tünetekre mert egy sima tüsszentesre már rá mondják hogy Covid
Magas antitest szintes van? És ezt csak a "Covid" okozhatja?Az 5G önmagában nem tud irányítani téged, legalább tájékozódjal mar
16:
A szaglás- és ízlelésvesztés másra nem jellemző.
A SARS-CoV-2 specifikus IgG magas szintjét csak az okozhatja.
Mondom hogy Bill Gates irányít 😀
17
Ezt nagyon rosszul tudod.Vannak olyan betegek akik szintén elvesztik a szaglasukat és izlelesuket pedig nem is "covidosak"
A Sars-os dumát jól beetették veled
Ráadásul valami elmebajod is lehet ha azt gondolod hogy Bill Gates irányít
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!