A kormány miért nem szigorít a járványügyi intézkedéseken?
Mondanám, hogy kérdező troll, de sajnos facebookon is sok hasonló kommentet látok, többnyire nyugdíjasoktól, akiknek mindegyek szinte a lezárások, mert úgyis megkapják a nyugdíjat.
Kérdező? Az autókat ne tiltsuk be? Sok ember hozzátartozója halt már meg autóbalesetben. Az alkoholt, dohányt, egészségtelen élelmiszereket is tiltsuk be, ezektől is rengetegen halnak meg. Sőt az influenza oltás is legyen kötelező, mert abban TÖBB TÍZEZER ember is meghal évente. Tiltsuk be a dihidrogén monoxidot is, mert minden már meghalt ember fogyasztott belőle!!!! TILCSUKBEEEEE
Miért zavar titeket, ha más élni szeretné az életét tovább, nem otthon rettegni a vájrássztól, ettől még ti otthon maradhattok/hordhattok ffp3-as maszkot/szkafandert az utcán, és oltathattok is nyugodtan, senkit nem zavar.
Ez az #16-os👍👍👍
Ezt mondom én is
Igen, nekem is vannak ismerőseim, akik oltatni akarnak, és mégsem szóltam egy rossz szót sem rájuk. Szerintem mindenki elég nagy, hogy saját felelősségére el tudja dönteni, hogy mennyire akarja korlátozni és oltatni magát. Ilyen oltási tempóval pedig a 60 százalékos oltottság is nyár vége, addig elpusztul az ország teljesen, de megmentettünk pár ezer embert, cserébe milliók mentek tönkre. Na a rettegő házmesterek ezekbe sosem gondolnak bele valamiért.
14: aztán mi a bajod a létszámkorláttal? Kisebb tömeg lesz tőle.
Akinek meg nem lesz kedve kinn sorban állni (távolságot tartva), az rendel a netről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!