Vissza a diktatúrába? A Hétköznapi Csalódások raktárkoncertjének felvételéből több kormánykritikus számot is kivágott az állami tulajdonú Antenna Hungária. Kádár most büszke lenne Orbánra?
7
Háát...meghallgattam a Viktor c. dalukat.
Meg voltam győződve róla, hogy nő visít benne, de a végén nem volt női név az előadók között. Szóval nem tudom, mi van.
A lényeg, hogy szerintük savanyú a narancs -milyen kéne legyen?- , meg keserű a narancs, ami totál értetlen. Mikor keserű a narancs? Milyennek kéne lennie?
Ezek hülyék, már ne is haragudj. A szövegük leginkább, de a zenéjük se üti meg egy szakmunkásképző 3.os tanulóinak a szintjét.
Több ilyet nem hallgatok, megnéztem a listájukat, el tudom képzelni, mi mással nem akarta a garázskoncert égetni a pofáját.
Ebből meg tudnak élni?
11
Ha fogalmad sincs az egészről nem értem miért válaszolsz? Ha hallgattál volna bölcs maradtál volna.
Kedves kérdező, miről nincs fogalmam szerinted?
Jóindulattal VÉGIGhallgattam a mondott számot, és nem értem már azt sem, hogy hogy került adásba maga az együttes.
Tudom, hogy ízlés dolga, hogy ki mit eszik, van aki rovart, meg nyershúst, de ha van más is, akkor azok is inkább ennivalót, ugye.
Na mindegy, kellemes műélvezetet, ha neked ez az.
15
Ok, szia.
13.
Ja, Aczél -Sztál(in)- elvtárs röhög, hogy milyen szemetet hagytak a jövőre az elitiskolákból kieresztve. Jól ki volt ez tervezve.
1. rosszul írtad a nevüket. (HétköznaPI CSAlódások)
2. egyetlen számot sem vágtak ki. előre le lett beszélve, hogy bizonyos számok (pl. Viktor) nem lesznek. nem is adták elő.
3. amit kivágtak az a Bohóc. (akit utólag állítólag el is vertek Kubatov-legények)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!