Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A vakcina-ellenesek honnan...

A vakcina-ellenesek honnan tájékozódnak, hogy ilyen biztosak magukban?

Figyelt kérdés
Tényleg, most minden rosszindulat nélkül. Én csak nem rég jöttem fel erre az oldalra, és olvasom a vitákat, amik itt mennek... Csak kíváncsi vagyok. Valaki linkelne nekem valami forrást, ami hivatalos? És légyszi ne híroldalakat, mert ők sokszor az állam tulajdonában vannak, hogyha pedig nem, ugyanúgy a reklámokból kapnak pénzt mint a televízió. Annyi hivatalos oldal van! Lenne kedves nekem linkelni egy vakcina-ellenes egy olyan forrást, ahonnan tájékozódni szoktak? Megszeretném érteni az ő oldalukat is! Köszönöm szépen a válaszokat. :)

2021. jan. 25. 22:36
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/76 anonim ***** válasza:
100%
Irónia 50-es, irónia...
2021. jan. 27. 19:35
 52/76 anonim ***** válasza:
100%

51

Ezt már nem tudja kimagyarázni :D

2021. jan. 27. 19:38
 53/76 anonim ***** válasza:
100%
Aki nem érti az iróniát, az valóban nem tudja magát kimagyarázni. :D
2021. jan. 27. 19:45
 54/76 anonim ***** válasza:
10%

53

Én értem az iróniát de manapság annyi laposfoldhivo van hogy szerintem komolyan gondolta

2021. jan. 27. 19:48
 55/76 anonim ***** válasza:
88%
Egyértelműen nem, az előtte lévő egészségügyist parodizálta ki. :)
2021. jan. 27. 19:52
 56/76 anonim ***** válasza:
0%

55

Ezt most komolyan mondod??? Csak nehogy kiderüljön hogy saját magadat véded egy másik felhasználó névvel!

2021. jan. 27. 19:55
 57/76 anonim ***** válasza:
100%

Igen, képzeld. :D Ezt írta az egészségyügyis:

Eü-s vagyok. Nekem a tapasztalataim az irányadóak.

Ezért nem kérem az oltást.

És erre jött a válasz egyértelmű iróniával, direkt az e.ü.-snek címezve:

#47 Én meg űrhajós vagyok, a tapasztalataim az irányadóak.

Ezért nem hiszem el, hogy a Föld gömbölyű.

Ha neked ez nem esik le, akkor a komoly gond nálad van, és szerintem ne égesd magad tovább. :)

2021. jan. 27. 20:01
 58/76 anonim ***** válasza:
28%

57

Cuki hogy ennyi időt szánsz a magyarázkodásra...de szerintem te ne egesd magad azzal hogy egy másik felhasználó nevedet véded be

2021. jan. 27. 20:06
 59/76 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ékes bizonyítéka vagy, hogy mennyire nem mindegy, hogy az okos hülyéskedik, vagy a hülye okoskodik. :D Francokat tudod te, mi az irónia, de még szöveget értelmezni sem tudsz, hogy mi következett miből. :D
2021. jan. 27. 20:13
 60/76 anonim ***** válasza:
100%

Üdv mindenkinek. Itt újra az űrhajós beszél. Már kétszer jártam fenn, láttam mindkét oldaláról a Földet. :D A kutyámat is elvittem egyszer űrsétálni, és jól lehúgyozta Pfizer gyárat. Nem győztek ablakot mosni.

Egyébként azt is elárulom, hogy csodagyerek voltam, igy fél óra alatt háromszor is fel tudtam sorolni nullától végtelenig az összes egész számot.

Aki nem hiszi, járjon utána! :D

2021. jan. 27. 20:14
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!