Az a probléma, hogy ez az oltás is olyan mint mikor apukád kiskorodban elvitt játszótérre és eljött a hazaindulás ideje, de te nem akartál hazamenni ezért apád azzal fenyegetett, hogy 3-ig számol, addig van időd lemászni a csúszdáról és elindulni haza. De érdekes módon az a 3 sosem jött el. :D
Na pontosan ez a helyzet az oltások terén is. Ki van adva, hogy be kell oltani kb 2 millió embert ahhoz, hogy feloldják a korlátozásokat, de majd figyeljétek meg sose fog eljönni az a 2 millió.
2021. jan. 26. 01:28
12/19 anonim válasza:
Én örülök, hogy nem oltanak azzal a halálos vírussal. Mit izgultok, unjátok az élteteket?
2021. jan. 26. 04:15
13/19 anonim válasza:
Oké lassan oltanak, ez tény.
Csak sajnos nincs elég vakcina. De ha lenne is, érthető a lassúság egy olyan országban, ahol egy kátyút 2 hónapig tömnek.
2021. jan. 26. 08:15
14/19 anonim válasza:
Legalább több idejük van gondolkodni az embereknek rajta, hogy megéri-e. A koronavírusra nem jellemző, hogy halálos betegség. A statisztikákból egyértelműen látszik, hogy nem haltak meg többen tavaly, mint előtte és a szövődmények sem jellemzőek. De a vakcina ilyen szempontból bizonytalanabb. Egy rossz döntés, ami visszavonhatatlan.
2021. jan. 26. 10:59
15/19 A kérdező kommentje:
14
Szerintem annyival megéri, hogy ha sokan beoltatják magukat akkor már nehezebb kimagyarázni mi a facért nem enyhítenek már!
2021. jan. 26. 11:05
16/19 anonim válasza:
A kapkodás mindig a minőség rovására megy. Csak lassan, de biztosan.
2021. jan. 26. 11:09
17/19 Gyaszvertemeg válasza:
Már 156.000 ember megkapta az első adagot a vakcinából, naponta csak pár ezer embert oltanak be ugyan, de ebben benne van az is, hogy nincs sok oltóanyag. Aztán néha küld egy-egy szállítmányt a Pfizer, vagy a Moderna, de most már elvileg az orosszal is tudnak oltani.
Még idő, szerintem...
2021. jan. 26. 14:14
18/19 anonim válasza:
Türelem, nemsokára ideérnek az orosz, és kínai vakcinák. A sima lakosságot ezekkel oltják, nem a drága pfizzerrel, a szakemberek azt mondják, attól hogy kínai meg orosz, attól még nem kell idegenkedni tőlük. Remélem valamelyik fejes példát mutat és ezekkel a vakcinákkal oltatják be magukat.
2021. jan. 27. 03:00
19/19 anonim válasza:
Én egyikkel se akarom magam beoltani, de nehogy azt hidjétek, hogy az orosz vagy a kínai mindenképpen rosszabb, mint a "pfizzer". Pár napja beszéltem a német rokonokkal telefonon, azok is, mondják, hogy ott több idős, akiket az otthonokban már beoltottak, az oltás óta minden bajuk van,meg lázasok meg midnen, még azoknak is,akiknek elötte semmi komolyabb betegsége nem volt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!