Van itt olyan, aki aláírta Bayer Zsolt halálkampány elleni petícióját? Aki nem, az miért nem? Mivel nem ért egyet?
Ezt az ügyet tényleg nem kellene pártcélokra felhasználni, de az ellenzék mégis ezt teszi.
"halottak hátán akarnak visszakapaszkodni a hatalomba"
Ez az ellenzék.
De jo hogy belinkelted Kérdező, én is aláírom.
Kotródjon az ellenzék.
Nem írtam és nem írom alá.
Mert tudom értelmezni azt, hogy miről írt Krekó Péter.
Főleg úgy, hogy februárban még csak "vírushiszti"-nek és "influenza"-nak hívták a koronavírust a kormánypártiak.
Mivel nem értek egyet? Bayer Zsolttal, például. Ha a petíció elindítója egy ilyen alak, az már jó ok, hogy távolmaradjak.
Az, hogy kiforgatja Krekó Péter mondatát már csak a hab a tortán.
Krekó azt mondta, hogy „Az emberek oltási hajlandóságának aláásása politikai következményekkel járhat Orbán Viktorra nézve”.
Ugyan a kormánypártok nem használják pártcélokra a vírushelyzetet, de azért keverjük már bele valahogyan negatívan a miniszterelnök urat ugye...
Krekó nem csak hasra ütve mondta ezt, itt a teljes cikk:
6: olvastad a teljes cikket, a szöveg kontextusát is, vagy csak ezt az egy kiragadott mondatot? Ez itt a kérdés.
Próbáltál tájékozódni, utánamenni, vagy szimplán elhitted a fideszpropaganda értelmezését?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!