A Mi Hazánkat miért nem támadja egyik párt sem, amiért ez a párt "engedetlenségi mozgalmat" indított a korlátozások ellen?
#4, 78%, az nem a lepontozás jele.
Te ezzel jársz bevásárolni?
A kérdés eléggé megosztó, ezért hallgat a többi párt, mert bármit mond lesz, akiben ellenszenvet kelt.
Rábízzák a kormánypártra, az meg a rendőrségre.
Ha elnézik a dolgot, majd azt mondják bamba a kormány, ha fellép az engedetlenség ellen, akkor meg azt, hogy diktatúra.
Az ellenzék most a Mi hazánknak lehet hálás, a magas labdáért.
De nem fogják meghálálni.
Amikor a második hozzászólásomat írtam, még negatívan álltam. Fél 11-kor kommenteltél, én meg 8-kor, szerinted ennyi idő alatt nem változhat a százalék?
A Mi Hazánk beleállt ebbe a korlátozás ellenes dologba, de nem azért, mert ők olyan jó szívűek, hanem mert egy réteget ezzel megnyerhetnek. És a sok ember, aki most hirtelen Mi Hazánkos lett azt se tudja, hogy amúgy egy szélsőjobbos, nacionalista párt mellé áll be, amely olyan ideológiát követ, ami rohadtul gáz már a 21. században.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!