Igaza van Dr. Prof. Kásler Miklós Mihálynak, hogy a Mátyás király csonatjaival közpénz milliárdokkal történő legózása elviselhetőbbé teszi ezt az időszakot számunkra? Ki menni ezek után 8 után pl. vendéglőbe?
2021. jan. 25. 13:50
1/20 Fsms válasza:
Ennek több politikai rendszer belefutott. Min fog változtatni?
Nem sok értelme van, pótcselekvés, mivel a normál feladatát nem tudja normálisan ellátni.
2/20 anonim válasza:
Neki mindig igaza van. A lényeg, hogy minden pénzt úgy kell elkölteni, hogy az átlagembernek nehogy haszna legyen belőle.
3/20 anonim válasza:
Csontleves a vendegloben ejfelkor? :) Izgi
4/20 anonim válasza:
Bírnám, ha véletlenül feltámasztaná, aztán rendet verne ezek közt a retkek közt az biztos 😀
5/20 anonim válasza:
Csak ha kiadják összerakható műanyag társasjáték formájában is, hogy otthon minden család kirakhassa Mátyás Királyt és közben jól érezhessék magukat.
6/20 KárpátokGéniusza válasza:
#3 királyi lakoma :DDD
7/20 anonim válasza:
Sokkal nyugodtabb lennék ha Kásler csontjaival legóznának már.
8/20 anonim válasza:
Piszok izgalmas ez az archeogenetika! Izgalmasabb még annál is, amikor apád mintájából kiderül, nem is az apád!😃
9/20 anonim válasza:
#4 Ezen jót nevettem. Talán valamennyire rendet is vágna, de hozzá kell tenni, hogy egy kicsit elmélyültebben vizsgálva azokat az éveket és intézkedéseit, ő bizony elég ostoba király volt. Persze az idő mindent megszépít, és elfeledtet olyan kérdéseket, hogy mit kerestek a hadaink "Bécsnek büszke váránál", amikor a törökvész már kilátásban volt, illetve hogy is állt az államkincstár.
10/20 anonim válasza:
- Luke Skywalker!
- Igen, apám?
- Én vagyok az apád.
- NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!4444NÉGYNÉGYNÉGYIV IV IV IV Csináltassunk DNS tesztet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!