Milyen ez a Mi Hazánk Mozgalom? (HunDub)
"Forradalmat" kiáltott a pártvezér, hogy "Foglaljuk el a HunDub-ot"....
De!
Sem az alelnöknek (Dúró Dóra) sincs (még) HD oldala, és a további parlamenti képviselőknek sincs (még). (Fülöp Erik, Apáti István).
Milyen az a párt ahol a saját pártTÁRS nem követi a vezérét/ társát/elnökét?
Az egyetlen értelmes pártnak gondolom. Én még fiatal vagyok és jövőre fogok részt venni az első szavazáson. De számomra egyértelmű, hogy őket fogom támogatni.
Egyszerű okai vannak: Fiatalos, rugalmas párt amely végre kiszakíthatná a társadalomból és a politikából a kommunista gyökereket. (Sajnos a Fidesz és az ellenzék programjai erre épülnek és azt gondolom 2021-ben ez rossz irány)
Míg Orbánék az infrastrukturális fejlesztésekbe öntik a pénzeket addig ők a legfontosabb ágazatok (pl egészségügy, oktatás) fejlesztését szorgalmazzák.
"Az anya nő, az apa férfi" eszméit vallják amely teljesen megegyezik az én eszméimmel.
Nem bontanák le a kerítést (migránsellenesek)
Nem érdekeltségük a diktatórikus kormányzás és a veszélyhelyzeteket is az ésszerűség határán belül kezelnék. Ehhez kapcsolódik, hogy fellépnek a tönkrement vállalkozók és munkavállalók mellett.
Biztos vagyok benne, hogy nem hazudnának és nem lopnának.
A kis támogatottságuk ellenére komoly szándékkal rendelkeznek
(szóval röviden ennyi, bár tudom úgyis lepontoztok illetve jönnek majd a hozzászólások a befásult kommunistáktól, hogy megvonnák tőlem a szavazati jogot mert miattam megy csődbe az ország, stb de őszintén leszarom)
2#
Legalább Te értelmesen elmondtad, hogy miért őket választod. Ellentétben azzal a sok ellenzékivel, akinek lövése sincs hogy mit akar a nagy összefogás, csak vesszen Orbán.
4:
"akinek lövése sincs hogy mit akar a nagy összefogás, csak vesszen Orbán."
Akkor mégis csak van "lövésük" - vesszen Orbán!
A Hundub nem mihazánkos oldal. Toroczkai mozdult rá.
https://www.youtube.com/watch?v=C02QSdgKq44
Kis magyar egy, vagy néhány fős garázscég fejleszti és azzal lett ismert, hogy a cenzúramentességgel reklámozza magát. A kormánymédia és az ellenzéki média is kritizálta.
Eddig nincs is vele gond, mert a legnagyobb tech cégek is garázscégként kezdték. A Facebook egy kollégiumi szobából indult. Csak hát már nem a közösségi oldalak korát éljük. De azért lehet belőle valami, az X és régebbi generációknál még népszerűek a közösségi oldalak, viszont nem hiszem, hogy áttörő siker lesz, mert ahhoz más irányba kellene menni.
6#
De mi a terve az összefogásnak, azon túl, hogy Orbán menjen?
Operett Nyilasok!!
nem "nacik" mert ahhoz agy is kell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!