Mekkora az esélye annak hogy a járvány vége után is megkülönböztetik az embereket oltott és nem oltottság alapján?
Plasztikkártya az oltottaknak, oltási könyvek. Különbségtétel az állampolgárok között, lehetséges hogy a járvány után is maradnak vagy vége lesz ennek a mizériának?
Ahogy egyszerűbb nyelveken szokás mondani, én is "megmondom az őszintét".
Nekem nem az oltással van a bajom, nem hiszek az olyan konteókban miszerint chip lenne az oltóanyagban stb. Ez egy oltás, egy vírus ellen, tiszta sor. Viszont nem szeretnék egy olyan világban élni ahol pl ha bemegyek a moziba vagy az étterembe akkor nekem fel kelljen mutatni a személyimet az oltási plasztikkártyával együtt azonosításra. Nem azért mert csibész lennék, vagy bűnöző vagyok. Tisztességes életet élek, nincsen rejtegetni valóm. De ez számomra elvi kérdés és az én aggodalmam az hogy majd szépen ezt a jó szokást megtartják majd hogy mindenkinek mindenhol "le kell csippantania magát". Szerintem ez már túlzás, meg ha majd kitalálják hogy nem lehet kb semmit csinálnia annak aki nem oltotta magát be. A duma meg az hogy nem kötelező, pedig ezesetben egyenértékű vele. Ti mit gondoltok erről?
A szólásszabadság már csak ilyen.
Ideje lenne megszokni,nem a nevetséges nevelgetéssel próbálkozni.
"Plasztikkártya lesz, pár héten belül fogják kiküldeni azoknak akik már megkapták az oltást."
Mondod ezt jövő idő kijelentő módban, miközben még azt se tudjuk, hogy a szélsőbaloldal megszavazza-e a rendkívüli jogrend meghosszabbítását.
Én sem tudom hogy megszavazzák-e. De erről nem is volt szó, én remélem hogy nem.
A plasztikkártya ettől függetlenül lesz.
" lesz védettséget igazoló okirat - várhatóan február közepétől -, mindenki kap egy plasztikkártyát a védettség tényéről, ha meggyógyult a betegségből vagy beoltották."
Forrás: kormányhivatal.hu
Kitartóbb?Á,dehogy.
Csak életképesebb.
A 2.válasz egyértelmű volt,te meg még mindig itt erőlködsz.
"#15 emlékeztetnélek hogy tavaly tavasszal még lekonteósoztátok azokat akik az oltásigazolvánnyal jöttek.
Mi lett belőle? Na?
Lehet konteósozni de az a baj hogy a konteók nagy része előbb-utóbb valósággá válik."
Azt nem én írtam. Jaja a Soros konteó is valóság lett. A gyíkember kotneó is. Ezek is konteók. Viszont ilyen alapon ma is sok a megkülönböztetés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!