Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Pár vendéglős ki fog nyitni...

Pár vendéglős ki fog nyitni február 1-én, egyetértesz velük vagy megbírságolnád őket?

Figyelt kérdés
2021. jan. 24. 16:18
1 2 3 4 5 6
 41/52 anonim ***** válasza:
100%
És ki dönti el, hogy melyik vendéglátó jó és melyik rossz? Majd ők maguk? Amúgy a testépítés kategóriában meg azok az öregek a járulékos vezsteségek, akik épp azért kapják el a vírust, mert ők gyúrni mennek, már ha lehetne persze.
2021. jan. 24. 20:10
 42/52 anonim ***** válasza:
100%

Tripadvisor, Tékozló Homár stb. Millió meg egy oldal van, ahol az emberek megosztják a tapasztalatikat. Ez az egyik.

A másik meg, hogy szerintem elég könnyű különbséget tenni egy lepukkant késdobáló, és egy minőségi étterem között. Az emberek viszonylag ritkán keverik össze a sarki Koccintós Kricsmit a lillafüredi Tókert-étteremmel.

2021. jan. 24. 20:13
 43/52 anonim ***** válasza:
73%

"És a rendes, normális, korrekt éttermekről is így gondolkodtok? A füstös, alkeszgyár kocsma zárjon be, oké, csak így tönkremennek az amúgy teljesen jó éttermek is, ahol minőségi kaját főznek megfizethető áron.

Gondolom ők a járulékos veszteség, igaz? Ahol fát vágnak, röpül a forgács. Sztálin bátyó is megmondta már az ő tömérdek sok okos eszével..."

És a szórakozóhelyek tulajainak járulékos veszteség volt, hogy náluk is hatalmas volt a fertőzésveszély? Szóval ezzel a járulékos veszteséggel tessék vigyzáni, mert a vendéglátósoknak meg pont az járulékos veszteség ha ott terjed a vírus. Pénzéhes banda az is az utolsó szálig. Miért kéne őket annyira félteni? Sokat voltam étteremben én iss, hiányzik a jó étel, viszont ettől még pénzéhes banda mind és nem is létszükséglet.

2021. jan. 24. 20:30
 44/52 anonim ***** válasza:
100%
Igen,tudom, hogy vannak csaló vendéglősök és lehúzós helyet. Ettől még az a 2-3, ahova szeretek járni, kinyithatna, pl. utcai étkezéssel. Az utcán szabad menni, igaz? Igen. Onnét nem tilthatnak le senkit nappal. Tehát kiülve igenis meg lehetne enni az éttermi kaját.
2021. jan. 24. 20:32
 45/52 anonim ***** válasza:
100%
Ja csak egyrészt utcai étkezéssel nem lesz az a feeling, másrészt meg kizárt, hogy ne legyen belőle valami kalamajka, hogy ők kinyithattak, én nem, vagy nekik nagy részük van az utcán, nekünk nincs, vagy valami hasonló.
2021. jan. 24. 20:37
 46/52 anonim ***** válasza:
89%

Általában nem a feeling a lényeg, ha az ember étterembe megy. Nekem se az. Hanem hogy a kaja ízletes legyen, és ne menjen rá a gatyám semmilyen tekintetben. Nyáron pl. az emberek zöme a kiülős helyeket keresi. Elismerem, télen ez igen kényelmetlen, hidegben, rossz időben, de mivel az éttermek most csak elvitelre készíthetnek, más választásod amúgysincsen, minthogy leülsz a legközelebbi padon, és megeszed (vagy ételhordót viszel és otthon eszed meg). Az étteremfíling mindkét esetben ugrott.

Szóval az étterem a kiülős, nyitott helyeit megnyithatná nyugodtan. A hatóság se kötekedhetne, mert ennyi erővel akkor minden embert letilthatna az utcáról. Hogy azok az éttermek pampognának, ahol nincs kiülős hely, terasz, kerthelyiség? Shit happenz, mondja a míves angol.

2021. jan. 24. 20:42
 47/52 anonim ***** válasza:
100%
Nekem pedig pont az a lényeg. Amúgy nemrég ki is nyitott egy étterem, konkrétan a saját vendégeik akik odamentek se tartották be azokat a szabályokat amiket maga az étterem rakott ki (tisztelet a kivételnek).
2021. jan. 24. 20:48
 48/52 anonim ***** válasza:
40%
Van a FB-on már egy csoport amelyik 1-en jelentik ezeket a vendéglátósokat...Ha nem képesek meg 1 hónapot a seggükön ülni akkor végleg be fognak zárni..Vészhyzet van,azonnal bevonják az engedélyük,szóval lehet szórakozni..Max.tönkremennek végleg ha a profit fontosabb az életnél..
2021. jan. 24. 20:49
 49/52 anonim ***** válasza:
60%
Ha kinyitnak akkor nagyobb szigorítást kapunk a nyakunkba...Nyugathoz képest itt úgy is majdnem minden lazább..
2021. jan. 24. 20:51
 50/52 anonim ***** válasza:
18%
Amikor berobbant a vírus, addig voltak nyitva, ameddig lehetett, nekik meg a fertőzés járulékos veszteség ugye?
2021. jan. 24. 21:12
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!