Hogyan erősödött meg ennyire Momentum?
A párt 2018-ban mindössze 3,16% szerzett és ezzel nem jutott be a parlamentbe.
Aztán alig 1 évvel később 10%-os eredménnyel óriási meglepetésre 2 mandátumot szereztek a 2019-es EP-választáson.
2021-ben a közvélemény-kutatók stabilan a 2. legerősebb ellenzéki pártnak mérik őket, sőt a Nézőpontnál 16%-11%-os, a Mediánnál 13%-11%-os arányban a DK-t is megelőzik.
Mi a titkuk? Valamire ennyire ráéreztek, vagy csak arról van szó hogy a 2018-as választást követően a DK kivételével az össze többi ellenzéki vetélytársuk összeomlott és az ő romjaikon erősödtek meg?
11-es.
Csak sajnálni tudlak amiért ilyen primitív a gondolkodásod. És remélem hogy 2022 után a jelenlegi gusztustalan rendszer meg eltűnik a fenébe. Napról napra egyre több nyugdíjas hal meg. Egy idő után meg annyira le fog csökkeni a számuk hogy átbillen majd a mérleg nyelve. Legalábbis egyszer biztos!
Az lesz az a nap amikor pezsgőt bontok. Illetve remélem elszámoltatások is lesznek az lenne még a hab a tortán :)
Bocs de amit az elmúlt 10 évben a Fidesz csinált abból köszönöm de nem kérek...
Nem véleletnül menekült már el innen több 100 ezer fiatal is...
Én elhiszem hogy te örülsz annak hogy szépen lerohasztották az országot de én :D
14: már ne haragudj, de te funkcionális analfabéta vagy?
Szerinted, mint jelent az, hogy "csak olyan mint a többi párt", abba szerinted nem tartozik bele a fidesz? Hol írtam én dicsőítést a fideszről?
Ha a momentumnak is ilyen buta szavazói vannak, akkor megértem miért tolják ők is az egybites propagandát neked :)
"Hol írtam én dicsőítést a fideszről?"
És én hol írtam arról hogy te a Fidesz-t dicsőíted? XD
Csupán arra gondoltam hogy elhiszem hogy neked a jelenlegi rendszer az megfelel de nekem meg nem. Én szeretném ha változnának bizonyos dolgok.
A "megfelel" vagy "örülsz" alatt meg nem úgy értem hogy "isteníted a rendszert" hanem hogy elfogadod hogy ilyen szar és kész.
Enézést ha félreérthetően írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!