Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogyan erősödött meg ennyire...

Hogyan erősödött meg ennyire Momentum?

Figyelt kérdés

A párt 2018-ban mindössze 3,16% szerzett és ezzel nem jutott be a parlamentbe.

Aztán alig 1 évvel később 10%-os eredménnyel óriási meglepetésre 2 mandátumot szereztek a 2019-es EP-választáson.

2021-ben a közvélemény-kutatók stabilan a 2. legerősebb ellenzéki pártnak mérik őket, sőt a Nézőpontnál 16%-11%-os, a Mediánnál 13%-11%-os arányban a DK-t is megelőzik.

Mi a titkuk? Valamire ennyire ráéreztek, vagy csak arról van szó hogy a 2018-as választást követően a DK kivételével az össze többi ellenzéki vetélytársuk összeomlott és az ő romjaikon erősödtek meg?

2021. jan. 23. 21:55
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
0%
10-es: szerinted 21. századi volt 100.000 Ft-ot ígérni mindenkinek, aki beoltatja magát? Ne nevettess, ez is csak olyan mint a többi párt... parasztvakítás... mind azt akarja, hogy ő üljön a húsosfazék mellet, aztán dob ilyen koncot a híveinek is, de a nagy lét ellopja. Ha valaki komolyan gondolná a változást, akkor radikális adócsökkentést hirdetne, akkor nem lenne miből lopni. De ezek ugyanazok pepitába.
2021. jan. 31. 20:04
 12/23 anonim ***** válasza:

11-es.

Csak sajnálni tudlak amiért ilyen primitív a gondolkodásod. És remélem hogy 2022 után a jelenlegi gusztustalan rendszer meg eltűnik a fenébe. Napról napra egyre több nyugdíjas hal meg. Egy idő után meg annyira le fog csökkeni a számuk hogy átbillen majd a mérleg nyelve. Legalábbis egyszer biztos!

Az lesz az a nap amikor pezsgőt bontok. Illetve remélem elszámoltatások is lesznek az lenne még a hab a tortán :)

2021. jan. 31. 20:16
 13/23 anonim ***** válasza:
49%
12: mi a primitív a gondolkodásomban? hogy nem dőlök be a trendi momentumos parasztvakításnak, amit te kétpofára zabálsz és még élvezed is?
2021. jan. 31. 20:34
 14/23 anonim ***** válasza:
54%

Bocs de amit az elmúlt 10 évben a Fidesz csinált abból köszönöm de nem kérek...

Nem véleletnül menekült már el innen több 100 ezer fiatal is...

Én elhiszem hogy te örülsz annak hogy szépen lerohasztották az országot de én :D

2021. jan. 31. 20:44
 15/23 anonim ***** válasza:
49%

14: már ne haragudj, de te funkcionális analfabéta vagy?

Szerinted, mint jelent az, hogy "csak olyan mint a többi párt", abba szerinted nem tartozik bele a fidesz? Hol írtam én dicsőítést a fideszről?

Ha a momentumnak is ilyen buta szavazói vannak, akkor megértem miért tolják ők is az egybites propagandát neked :)

2021. jan. 31. 21:08
 16/23 anonim ***** válasza:
54%

"Hol írtam én dicsőítést a fideszről?"

És én hol írtam arról hogy te a Fidesz-t dicsőíted? XD

2021. jan. 31. 22:31
 17/23 anonim ***** válasza:
Ezt ugyan mire írtad? "Én elhiszem hogy te örülsz annak hogy szépen lerohasztották az országot de én"
2021. jan. 31. 23:10
 18/23 anonim ***** válasza:
54%

Csupán arra gondoltam hogy elhiszem hogy neked a jelenlegi rendszer az megfelel de nekem meg nem. Én szeretném ha változnának bizonyos dolgok.

A "megfelel" vagy "örülsz" alatt meg nem úgy értem hogy "isteníted a rendszert" hanem hogy elfogadod hogy ilyen szar és kész.

Enézést ha félreérthetően írtam.

2021. jan. 31. 23:21
 19/23 anonim ***** válasza:
49%
18: remélem belátod majd egyszer, hogy a Momentum is csak annak a rendszernek a része, ami neked "nem felel meg". Ugyanaz mint a többi, csak trendibb csomagolásban.
2021. febr. 1. 04:48
 20/23 anonim ***** válasza:
64%
Előbújtak a volt SZDSZ-esek és sok pártonkívüli is csatlakozott.
2021. febr. 2. 17:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!