Miért nem tartanak népszavazást a korlátozások eltörléséről?
A nép tudod mit akar? örök életet, gazdagságot mindenkinek, boldogságot. Erről is lehetne népszavazást kiírni:
Ön egyetért azzal, hogy mindenkinek annyi pénze legyen mint Elon Musknak?
Igen, Nem.
Szerintetek mi nyerne?
Ja, hogy az nem megy, ugyanez van itt is.
Nem tudom ti nem tudjátok felfogni, hogy ezekre a szabályozásokra nem azért van szükség mert valakinek ilyen kedve van? Vagyis látom, hogy nem, csak azt nem értem, hogy ti szándákosan kvázi trollkodtok, és úgy csináltok, mint aki nem érti, vagy tényleg ilyen buták vagytok és tényleg nem értitek.
"Amúgy megfigyeltem, hogy az ilyen bezárásfétisesek általában nyugdíjasok, vagy home officeosok, akik képtelenek megérteni, hogy jelen helyzetben nem mindenkinek olyan biztos a jövedelme, mint nekik,"
Inkább a jövedelmét veszítse el az ember mint az egészségét, rosszabb esetben az életét. Meg nem mindenki van bezárva egy szakterületre egész életében, jó példa erre, hogy már sok tízezer vendéglátós kezdett el tanfolyamokat, vagy ment el dolgozni más területre. Csak százezerrel van több álláskereső mint korábban, pedig ennél több munkahely ment tönkre, egyszerűen csak sokan másutt dolgoznak már.
"Én például a korlátozások szigorítására szavaznék."
Na jó, de te nem az eszed miatt kaptál szavazati jogot, csak hozzádvágták mint szamárhoz a fület.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!