Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért nem tartanak népszavazás...

Miért nem tartanak népszavazást a korlátozások eltörléséről?

Figyelt kérdés
2021. jan. 23. 08:40
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Ezért kéne a népszavazás, ott eldőlne egyértelműen hogy mit akar a nép.
2021. jan. 23. 09:29
 12/22 anonim ***** válasza:
68%

A nép tudod mit akar? örök életet, gazdagságot mindenkinek, boldogságot. Erről is lehetne népszavazást kiírni:

Ön egyetért azzal, hogy mindenkinek annyi pénze legyen mint Elon Musknak?

Igen, Nem.

Szerintetek mi nyerne?

Ja, hogy az nem megy, ugyanez van itt is.

Nem tudom ti nem tudjátok felfogni, hogy ezekre a szabályozásokra nem azért van szükség mert valakinek ilyen kedve van? Vagyis látom, hogy nem, csak azt nem értem, hogy ti szándákosan kvázi trollkodtok, és úgy csináltok, mint aki nem érti, vagy tényleg ilyen buták vagytok és tényleg nem értitek.

2021. jan. 23. 09:40
 13/22 anonim ***** válasza:
55%

"Amúgy megfigyeltem, hogy az ilyen bezárásfétisesek általában nyugdíjasok, vagy home officeosok, akik képtelenek megérteni, hogy jelen helyzetben nem mindenkinek olyan biztos a jövedelme, mint nekik,"

Inkább a jövedelmét veszítse el az ember mint az egészségét, rosszabb esetben az életét. Meg nem mindenki van bezárva egy szakterületre egész életében, jó példa erre, hogy már sok tízezer vendéglátós kezdett el tanfolyamokat, vagy ment el dolgozni más területre. Csak százezerrel van több álláskereső mint korábban, pedig ennél több munkahely ment tönkre, egyszerűen csak sokan másutt dolgoznak már.

2021. jan. 23. 09:50
 14/22 anonim ***** válasza:
53%
Demokráciában mindenről is lehetne szavazni.
2021. jan. 23. 09:50
 15/22 anonim ***** válasza:
76%
13: És azzal mit érek, ha egészséges vagyok, de hajléktalan?
2021. jan. 23. 10:08
 16/22 molnarmarcell21 ***** válasza:
76%
Még nem válaszolt senki a kérdésemre. Kik csináljanak népszavazást? Egy párttól várod vagy egy civil szervezettől? Magánemberként is kezdeményezheted, szóval csupán akarat kérdése.
2021. jan. 23. 11:38
 17/22 anonim ***** válasza:
20%
Azért, mert messiásunk, Orbán Viktor tökéletesen tudja, hogy mi a legjobb a Magyar embereknek, ezért is van, hogy mindig többesszámban beszél.
2021. jan. 23. 11:51
 18/22 anonim ***** válasza:
44%

"Én például a korlátozások szigorítására szavaznék."

Na jó, de te nem az eszed miatt kaptál szavazati jogot, csak hozzádvágták mint szamárhoz a fület.

2021. jan. 23. 11:58
 19/22 anonim ***** válasza:
46%
#15! Egy egészséges hajléktalan találhat munkát, vehet házat később,, egy súlyosan beteg ember lehet akármekkora saját háza, akkor is munkaképtelen lesz és nyomorogni fog, sehova nem fog haladni.
2021. jan. 23. 13:54
 20/22 anonim ***** válasza:
93%
19: Ja, persze, meg válhat belőle tőzsdebróker multimilliomos, vállalati igazgató vagy világsztár. Csakhogy az esetek 80-85%-ában nem ez történik. Hanem lezüllik, az egészsége is leromlik, alkoholista lesz bőle. Pláne, ha a tél kezdetére válik hajléktalanná, akkor szinte esélytelen a visszatérés, mert a piára minimum rá fog szokni. Kicsit leszállhatnál a Földre Tündérországból.
2021. jan. 25. 07:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!