Vége lesz valaha a járványnak és a korlátozásoknak?
Figyelt kérdés
Heti szinten hallani egy-egy új mutáció megjelenését, előbb-utóbb biztos lesz olyan is, amire hatástalan a vakcina. Na mármost azt értem, hogy meg lehet változtatni annak az összetételét az új variánshoz, de mint láthatjuk, hosszú hónapokig tart még ezt az oltást is beadni a veszélyeztetetteknek, tehát ebből kiindulva sosem lesz vége a korlátozásoknak... Vagy tényleg el fog csak úgy tűnni, ha elég ember adatja be a vakcinát a zsarolások hatására?2021. jan. 22. 23:10
41/41 anonim válasza:
Hol azt mondják, hogy 89 év felettieket oltják, aztán az alattiakat 65 évig. Erre mit mondtak? Bejött egy oltás, ami nem adható a 60 éves kor fölött. Mire jutottak? Hogy az orosz oltóanyag jó lesz 65-89 év között? Másfél milliónyian vannak, hulljon a férgese? Szavaz rátok, akinek két anyja van, mondta nagyanyám, nézzétek hülyének aki szenilis, de én nem vagyok az! Ne nézzenek hülyének, aki tömegesen áll sorba a megyei kórházba, ami a megye nagy részétől három órányira van és sorba fogok állni? Hát nem, engem ne nézzenek madárnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!