Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Reggel Orbán Viktor azt...

Reggel Orbán Viktor azt mondta hogy az érettségis osztályokat lehet hogy vissza engedik az iskolákba,de mi van ha valaki nem kéri az oltást az osztályból vagy épp a tanár nem kéri? szerintetek ezt hogy fogják megoldani?

Figyelt kérdés

2021. jan. 22. 18:21
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Örülhetünk szerintem, ha év végéig lesz annyi vakcina, amivel végig lehetne oltani a 18 éven felüli kb. 8 millió főt. Persze ehhez tegyük hozzá, hogy biztos nem mindenki fogja kérni az oltást a felnőttek közül (na meg az is kérdés, hogy ki-mivel akar majd oltakozni, abból lesz-e elegendő mennyiség...hiába hoznak orosz vakcinát, ha az a kutyának se kell).

Ez az év még szerintem elmegy ezzel a szar koronavírussal, úgy, ahogy van...

Épp már volt olyan cikk, hogy akit beoltanak, lehet kap majd valami plasztik-kártyát, s kimehet vele este 8 után is, s nem fog rá vonatkozni a kijárási korlátozás...meg biztos kapnak egyéb kedvezményeket, mint ahogy a fentebbi illető írta, hogy mehet moziba, színházba, külföldre stb.

Na de a legjobb kérdés az: Meddig véd a vakcina (pár hónap, 1 év)?

Újra kell majd minden évben "kötelező" jelleggel oltakozni, ha el akarod hagyni a lakásod?

A 18 éven aluliakról volt szó, hogy nekik egy teljesen más fajta vakcinát kell fejleszteni, azaz, amit a felnőttek kapnak, az nem jó a számukra (más az immunrendszerük).

De az még a kanyarban sincs...sőt, lehet nem is fognak foglalkozni velük, mert elvileg a "hivatalos" adatok szerint a 18 éven aluli korosztály alig érintett a betegségben.

Ha a tanárokat végigoltják, mehet vissza mindenki az iskolákba, gimikbe szerintem...

2021. jan. 24. 07:51
 12/12 anonim válasza:
100%
17 vagyok, erettsegiig sem toltom be a 18at, akkor en most nem is erettsegizhetek?!🥴 Elvetemult otlet, szerintem esely sincs ra, hogy ezt elfogadjak.
2021. jan. 24. 09:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!